Jednohubky k snídani - úterý 13. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 13. ledna

Jednohubky k snídani - úterý 13. ledna

Michal Burian

Michal Burian

17

Možné oznámení nové Forzy, Overwatch od Blizzardu bude muset změnit název, v týdnu Early Access verze H1Z1, nové DLC pro Rock Band 3, Call of Duty: Online a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Na Detroit Auto Show 2015 by dnes mohlo dojít k oznámení Forza Motorsport 6 nebo nějaké velké expanze pro Forza Horizon 2. Podle mnohých je pravděpodobnější nový díl, který bude odhalen zároveň s novým vozem automobilky Ford.

Server Outsidexbox se podíval na možnosti úprav postav v Dragon Age: Inquisition.

Blizzard v listopadu oznámil týmovou free-to-play střílečku Overwatch ve stylu populárního Team Fortress. Vypadá to, že bude muset firma změnit hře název. Americký úřad pro patenty a ochranné známky pozastavil dva návrhy pro návrh registrace. Důvodem je, že ochrannou známku pro Overwatch podala dříve společnost Innovis Labs. Ta připravuje mobilní aplikaci pro nadšence paintballu.

Survival onlinovka H1Z1 od Sony bude tento týden dostupná na Steamu v Early Access. Cena zatím nebyla oznámena, vývojová verze hry se odemkne 15. ledna. Sony Online si od toho slibuje změnění způsobu, jakým jejich hráči spolupracují a podílejí se na hrách. Postupně se ve hře budou objevovat nové funkce a další obsah. Ve finální podobě bude titul free-to-play a později se objeví i na PS4.

Harmonix po 21 měsících představili nové DLC pro Rock Band 3. Nový balíček přichází s třemi písničkami od Avenged Sevenfold ("Shepherd Of Fire"), Arctic Monkeys ("R U Mine?") a Foo Fighters ("Something From Nothing") a bude kompatibilní s Rock Band Blitz. Každá skladba bude stát 2 dolary a nové písničky budou přidány do knihovny, která dohromady čítá přes 3500 skladeb od 1500 umělců. DLC vyjde 21. ledna.

Minulý týden se ve Velké Británii nejlépe prodávaly následující hry: Grand Theft Auto V (Rockstar). Call of Duty: Advanced Warfare (Activision), FIFA 15 (EA), Far Cry 4 (Ubisoft), The Crew (Ubisoft), Assassin's Creed Unity (Ubisoft), Minecraft: PlayStation Edition (Sony), Minecraft: Xbox Edition (Microsoft), Destiny (Activision) a Middle-Earth: Shadow of Mordor (Warner).

V Číně byla úspěšně spuštěna veřejná beta free-to-play střílečky Call Of Duty Online, která je určena výhradně pro Asii. Vývoj má na starost studio Raven Software, které pomáhalo s Modern Warfare a Black Ops, stejně tak s dalšími díly ze série, ať už se singleplayerovými misemi, multiplayerem nebo survival módem.

Microsoft Store předčasně možná prozradil data vydání dvou očekávaných her. U nového Mirror's Edge stojí, že vyjde v letošním roce, zatímco Elder Scrolls Online pro Xbox One slibuje 24. února. Že by si DICE při vývoji Star Wars: Battlefront našli čas a dokončili Mirror's Edge již letos? Bethesda k TESO akorát řekla, že datum vydání zatím neoznámila.

Mobilní Minecraft v Pocket edici na iOS a Android prodal již přes 30 milionů kusů. PC a Mac verze měla v dubnu 2014 více než 15 milionů, 12 milionů Xbox 360 a v lednu 2014 PS3 verze jeden milion.

Dnes se na Kickstarteru objeví již dříve teaserovaný Shadowrun: Hong Kong. Na detaily si budeme muset počkat, pro Shadowrun Returns chtěli 400 tisíc dolarů, nakonec vybrali 1,836,447 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama