Jednohubky k snídani - úterý 13. října
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 13. října

Jednohubky k snídani - úterý 13. října

Michal Burian

Michal Burian

12

Dálkový ovladač pro PS4, Kingdom Come s Oculus Riftem, naštvaný amerických rapper, zábavní park v tématu Plants vs. Zombies, pokuta pro Microsoft, cosplay Mad Maxe a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Dan Vávra zveřejnil fotografii z testování Kingdom Come: Deliverance s Oculus Riftem.

Rapper Kanye West je naštván, vadí mu mikrotransakce v dětských hrách. Všechny společnosti, které dávají do svých her pro děti mikrotransakce, posílá tam, kde slunce nesvítí. Dle jeho slov nedává smysl, aby ve hře pro dítě byly nákupy. S tím v redakci Zingu naprosto souhlasíme.

Své atrakce v zábavním parku nebude mít jenom Mass Effect a hry od Ubisoftu, ale také Plants vs. Zombies. Tematický park rostlinek a zombíků s 3D zážitkem vyroste v Severní Karolíně. Půjde o atrakci, kde budou návštěvníci střílet z ručních blasterů.

Od 27. října se bude prodávat oficiálně licencovaný dálkový ovladač k PS4. Zatím pouze v USA za cenu 30 dolarů. S konzolí se spojí přes Bluetooth a je s ním možné ovládat další tři zařízení, jako je televize a audio přijímač. Dálkové ovládání je kompatibilní s některými aplikacemi PS4, mimo jiné s Netfixem, Twitterem a YouTube.

Minulý týden se na Steamu nejlépe prodávaly hry ARK: Survival Evolved, Counter-Strike: Global Offensive, GTA V, Fallout 4, Civilization: Beyond Earth – Rising Tide, Prison Architect, MGS: The Phantom Pain, Rocket League, This War of Mine a Minecraft: Story Mode – A Telltale Games Series.

Společnost Microsoft musí v Číně zaplatit pokutu 31 tisíc dolarů za to, že prodeje Xboxu dosáhly podílu na trhu, který musí být konzultován s vládou.

Dead Island 2 pod vedením Deep Silver jim nevyšel a tak se rozhodli ze studia Yager odejít a založit vlastní tým v Berlíně, kde chystají The Mammoth: A Cave Painting pro iOS a Android. Krom toho připravují ještě tajný titul. Nemá jít o MMO střílečku, závodní hru, ani puzzle plošinovku. Za to bude ve vektorové 2D grafice. Tajné hry se dočkáme na podzim roku 2016.

WWE 2K16 vám ukousne na disku 40 GB. To je téměř 10 procent kapacity 500 GB pevného disku PS4 a Xbox One.

Microsoft bude v Severní Americe propagovat Halo 5: Guardians ve velkém stylu. 18. října v kansaském závodě Nascar pojedou dva vozy s reklamou. Dale Earnhardt Jr. bude řídit #88 Master Chief, zatímco Jamie McMurray #1 auto s designem Spartana Locka.

Cliff Bleszinski si myslí, že brzy uslyšíme o střílečce Bulletstorm. Původní parta vývojářů totiž odkoupila práva na značku a může v klidu pracovat na znovuzrození vcelku povedené first-person střílečky.

Podle nepotvrzených informací hodlá Nvidia doprodat v obchodech 2 GB verze grafických karet GTX 960 a nabízet pouze výkonnější 4 GB verze.

Pokud vás zajímá, jaké jsou rozdíly v grafické kvalitě bety Star Wars: Battlefront na PC, tak francouzský Jeuxvideo porovnal ve videu low, medium a ultra nastavení.

A zase ten Microsoft, dneska už potřebí. Tentokrát oznámil, že PC adaptér pro bezdrátový Xbox One gamepad, aby si rozuměl naplno s Windows 10, se začne prodávat od 20. října za 25 dolarů. Jde vlastně o flash disk. V současné době můžete Xbox One ovladač připojit k PC přes kabel, třeba od modernějšího mobilu.

Pokochejte se povedeným cosplayem na Mad Maxe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama