Jednohubky k snídani - úterý 14. března
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 14. března

Jednohubky k snídani - úterý 14. března

Michal Burian

Michal Burian

22

Trilogie Crashe na PC, hra za polovičku na PS Store, o Project Scorpio, zdražení v Hearthstone, PC verze Mass Effectu, výpadek Battlefieldu 1 nebo PS4 hry na PC

Reklama

V 10:00 pro vás budeme mít recenzi hry Styx: Shards of Darkness.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy je pouze časovou exkluzivitou PS4, což už nějaký čas víme. O víkendu jeden ze zaměstnanců na PAX East měl nešťastně prozradil, že PC verze trilogie Crashe poběží až v rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu. Na oficiální oznámení PC verze si musíme počkat.

Za dva dny spatří světlo světa desktopová aplikace Twitche pro PC a Mac. Půjde vlastně o přejmenovaný program Curse, který bude obohacen o soukromé zprávy.

Rozhodněte o tom, zda bude na PlayStation Store ve slevě BioShock: The Collection nebo XCOM 2. Hlasovat můžete zde. Výherce se bude po omezený čas prodávat za poloviční cenu.

Project Scorpio má mít interní zdroj napájení, nebudete tak muset schovávat velkou cihlu, kterou měl původní Xbox One. Nová konzole má umět i streamování ve 4K a při 60 snímků za sekundu. Tak uvidíme, zda to bude pravda.

Hráči Hearthstone se musejí připravit na zdražení, Blizzard od 22. března mění ceny na Battle.net shopu a všechny balíčky do Hearthstone bude prodávat o 11 procent dráž.

PC verze Mass Effectu: Andromeda není port z konzolí. Pokud na to budete mít počítač, můžete dosáhnout rozlišení 4K a přes 60 snímků za sekundu. Day One patch bude mít zhruba 2 GB.

24. března vyjde na Steamu chaotická akční 2D plošinovka 88 Heroes. Vnadí na 88 jedinečných a originálních hratelných postav, každá má své vlastní dovednosti a schopnosti, stejně tak na 88 úrovní rozmístěných do čtyř zón.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild se v Japonsku stala bez debat nejprodávanější hrou prvního březnového týdne. Prodalo se 193 060 kusů. Druhý Horizon: Zero Dawn dosáhl na 109 739 kopií.

Zítra bude odhaleno nové bezplatné DLC pro Uncharted 4. K odhalení dojde v rámci streamu, uskuteční se 15. března v 19:00 našeho času a poté by mělo velmi brzy vyjít.

Dnes nebudou na dvě hodiny fungovat servery Battlefieldu 1 z důvodu They Shall Not Pass DLC. Na PC to bude od 9:00, na PS4 od 11:00 a na Xboxu One od 13:00. They Shall Not Pass DLC bude zatím jen pro držitele Premium passu, pro ostatní až 28. března.

Streamingová služba PlayStation Now se letos rozšíří o PS4 hry. Sony je zatím nespecifikovala, ale bude je možné hrát na PS4 i PC. V únoru byly na této službě nejpopulárnější Red Dead Redemption, Tekken Tag Tournament 2, Mortal Kombat, WWE 2K15 a The Last of Us. Pro náš region nebyla služba oficiálně spuštěna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama