Jednohubky k snídani - úterý 15. prosince
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 15. prosince

Jednohubky k snídani - úterý 15. prosince

Michal Burian

Michal Burian

22

Assassin's Creed Collection od Ubisoftu, předpověď pro PS VR, AT-AT ve Falloutu 4, Super Mario Galaxy pro Wii U a další zajímavosti.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

IHS Technology předpovídá, že se do konce roku 2016 prodá 1,5 milionů kusů PlayStation VR. Virtuální realitě od Sony se má dařit celkově lépe, než konkurenčním HTC Vive a Oculus Rift. Dle analytiků si PS VR získá zákazníky nižší cenou. Tu přitom zatím Sony neoznámila.

I v novém Battlefrontu může vzniknout zajímavá machinima. Video s názvem Rogue ukazuje boj jednotky Povstalců s Impériem na povrchu měsíce Endor.

Ubisoft si zaregistroval doménu pro Assassin's Creed Collection - assassinscreedcollection.com. Zatím nefunguje. Co má vydavatel v plánu? Že by kolekci předešlých dílů pro PlayStation 4 a Xbox One?

Tento týden po řadě odkladů vychází hra Tony Hawk's Pro Skater 5 pro PS3 a Xbox 360.

Za minulý týden se ve Velké Británii nejlépe prodávala kupodivu střílečka Call of Duty: Black Ops 3. Následuje Star Wars: Battlefront, FIFA 16, Fallout 4, Minecraft: Story Mode, Just Cause 3, Assassin's Creed Syndicate, GTA V, Rainbow Six: Siege a WWE 2K16.

Season Pass pro Assassin's Creed Syndicate koupíte na PlayStation Store ve slevě, po omezenou dobu stojí 549 Kč. Ve slevě je také samotná hra a Gold edice.¨

Ambiciózní vesmírný simulátor Star Citizen vybral od komunity již 100 milionů amerických dolarů, pochlubil se Chris Roberts. Před rokem to bylo 64 milionů dolarů. Vývoj hry stále pokračuje a peníze mají být použity pro vylepšení hry. Jen pro příklad, Zaklínač 3 měl rozpočet 81 milionů dolarů, takové Brutal Legend potom 25 milionů dolarů.

Ve Falloutu 4 si můžete vytvořit dům, který bude vypadat jako obrovské AT-AT z Hvězdných válek.

Připravovaný Unreal Tournament, který je stále v pre-alfa verzi, se stane oficiálního hrou ESL. Hráči tak budou moci oficiálně soupeřit proti sobě.

Po Super Mario Galaxy 2 bychom si na Wii U mohli zahrát i původní Super Mario Galaxy. Vyplývá to z amerického ratingu. Neočekávejte ale žádný vylepšený port.

Na krabičce EA Sports UFC 2 bude Ronda Rousey a Conor McGregor. Takhle bude obal hry vypadat:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama