Jednohubky k snídani - úterý 16. května
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 16. května

Jednohubky k snídani - úterý 16. května

Michal Burian

Michal Burian

6

Denuvo to má za sebou, nové PES, datadisk Uncharted využije PS4 Pro, hry pro Gold, Madden NFL 18 a další.

Reklama

Jen takové ujištění, Uncharted: The Lost Legacy využije výkon PS4 Pro, kde se krom HDR barviček pochlubí i dynamickým 4K rozlišením. Na podrobnosti, zejména o fps, si musíme počkat, očekáváme 30fps.

Se zlatým členstvím můžete na Xbox One stahovat Lara Croft and the Temple of Osiris a Lego Star Wars: The Complete Saga. Druhá hra i pro Xbox 360.

Tweet studia Beenox s armádními zástupci vyvolat spoustu otázek. Spekuluje se, že v Beenoxu buď pracují na Nintendo Switch verzi Call of Duty: WWII, v úvahu přichází ale i nový díl, který by naplno využil všechny možnosti Switche. Beenox měl prsty v Modern Warfare Remastered nebo v Xbox 360 a PS3 portech Black Ops 3.

To to trvalo, 23. května pro Linux vyjde strategie Total War: Shogun 2 a její expanze Fall of the Samurai. Předělávku má opět na starost společnost Feral Interactive.

Očekávané letní slevy na Steamu mají být od 22. června do 5. července. Pokud budeme věřit obrázku, tak vše vypukne v 18:50 a skončí 19:05.

Během května bude oznámeno PES 2018, naznačil manažer značky Adam Bhatti.

Hvězdou Madden NFL 18 se stal Tom Brady. Hra dorazí 25. srpna na PS4 a Xbox One.

Minulý týden se v Británii nejlépe prodávalo Prey. Následuje GTA V, Mario Kart 8 Deluxe, FIFA 17 a Rocket League. To Steamu stále vévodí online survival akce PlayerUnknown's Battlegrounds.

Proč běží Minecraft na Nintendu Switch pouze v rozlišení 720p? Podle Microsoftu to není tím, že by konzole měla slabý hardware, ale je to z důvodu problému při přechodu z docku do handheld verze.

Denuvo má své nejlepší dny za sebou, u Prey bylo cracknuto za 10 dnů. Podobný čas trval Mass Effect: Andromeda, zatímco Resident Evil 7 byl cracknut za pět dnů.

Tohle je hlavní obrázek Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, který budeme vidět v reklamách a nejspíš i na krabičkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama