Jednohubky k snídani - úterý 16. prosince
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 16. prosince

Jednohubky k snídani - úterý 16. prosince

Michal Burian

Michal Burian

11

Trailer ze Zaklínače 3 v kreslené podobě, Battlefield 4 stále zdarma, nejlepší mobilní a sociální hry roku, menu multiplayerové bety Halo 5: Guardians, migrace hráčů Dark Souls, bany v Destiny a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme Vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

V Microsoft Paint byl předělán trailer ze Zaklínače 3. Podívejte se, jak by Zaklínači slušela kreslená grafika.

Battlefield 4 je opět zdarma v sekci Game Time na Originu. Bude tam ještě po dobu šesti dnů. Máte tak ideální šanci si zdarma vyzkoušet plnou verzi, včetně singleplayeru i multiplayeru. Dále si můžete zahrát Titanfall a Kingdoms of Amalur: Reckoning. Obě hry po dobu 48 hodin.

Nejlepší mobilní a sociální hrou roku 2014 se podle webu 8cn.tv stal karetní titul Hearthstone: Heroes of Warcraft ve verzi pro iPad od Blizzardu. Na druhém místě se umístil Monument Valley a na třetím 80 Days. The Wolf Among Us až na 9. místě, Hitman GO na 13, a XCOM: Enemy Within o pozici níže.

Deep Silver vydali Linux (včetně SteamOS) verzi first-person stříleček Metro 2033 Redux a Metro: Last Light Redux. Obě hry podporují Steam Play, takže si stačí koupit Linux verzi a SteamOS verzi uvidíte automaticky ve své knihovně. Ještě tento měsíc se na STeamu objeví Mac verze Metra.

Na internet unikl obrázek menu z chystané multiplayerové bety Halo 5: Guardians, která startuje 29, prosince pro majitele Halo: The Master Chief Collection. Microsoft posléze potvrdil pravost obrázku.

Přihlásit se můžete do alfa testu free-to-play MOBA spin-offu série Total War s podtitulem Arena. Hra byla oznámena v březnu 2013 a střetnou se v ní dva týmy o 10 hráčích. Každý hráč bude ovládat tři bojovníky v čele s kultovními veliteli - Alexandr Veliký, Leonidas, Germanicus nebo Caesar.

Hráči Dark Souls: Prepare to Die Edition si mohou od včerejšího dne přenést své uložené pozice Dark Souls z Games For Windows Live na Steamworks. Update je funkční od 15. prosince do 16. února 2015. Poté se Steamworks stane výchozím, což znamená, že každý kdo si nepřenese data, riskuje jejich ztrátu. Pokyny týkající se migrace naleznete zde.

Nejnovější patch pro PC verze Shadow of Mordor řeší některé problémy s vSync. Aktualizace má 3,2 GB a kromě podpory nadcházejícího Lord of the Hunt DLC stabilizuje hru, vylepšuje výkon a eliminuje další problémy.

Bungie rozdávají bany hráčům Destiny, kteří mají upravenou konzoli. Není známo, o kolik lidí celkem šlo.

Ve čtvrtek 18. prosince budou představeni noví nepřátelé z hardcore RPGčka Bloodborne.

Evropské zastoupení společnosti Capcomnového generálního ředitele. Po dvou letech se rozloučil Kunio Neo, kterého nahradil Hiroshi Tobisawa. Neo ve svém prohlášení napsal, že je smutný z odchodu, ale Tobisawa má vynikající výsledky a věří, že Capcomu může pomoci.

V několika zahraničních reklamách Nintenda se objevil upravený Wii U GamePad. Zatím není jisté, zda Nintendo skutečně chystá nový design, možná jde pouze o rekvizitu nebo optický klam. Z videa to vypadá, že tento GamePad je tenčí a má větší displej. Nicméně, Wii U další GamePad nepodporuje.

V listopadu se mělo v Severní Americe podle nepotvrzených čísel prodat: 1,2 milionů kusů Xbox One a 800 tisíc kusů PlayStation 4.

Teď potěšíme fanoušky Final Fantasy, objevila se totiž anglická verze traileru na Final Fantasy 15, který byl prezentován v rámci Tokyo Games Show 2014.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama