Jednohubky k snídani - úterý 17. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 17. ledna

Jednohubky k snídani - úterý 17. ledna

Michal Burian

Michal Burian

30

Vyberte obal pro Kingdom Come, romantické vztahy z Mass Effectu: Andromeda, velikost Resident Evil 7, Life of Black Tiger v Half-Life, Nioh dokončen a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

V sérii Mass Effect můžete odjakživa navazovat romantické vztahy se společníky či členy posádky, což mohlo mít za následek letmé sexuální scény. Mass Effect: Andromeda na tuto tradici přirozeně naváže. Podle Michaela Gambla z BioWare se můžete vyspat se spoustou postav a samotné scény jsou údajně dost dobré. Prostě Mass Effect, jak se patří.

Jeden ze zahraničních obchodů začal předčasně prodávat Resident Evil 7. Na internet unikla celá řada spoilerů. Jedním z nich je také informace, že hru lze dohrát za 10 hodin a 15 minut.

Microsoft je stále ochoten riskovat a pustit se do vývoje hry, která nemusí být tak zisková, nechal se po zrušení Scaleboundu od Platinum Games slyšet šéf Xbox dive Phil Spencer.

Na konci minulého týdne ohromil herní svět trailer skvěle vypadající hry Life of Black Tiger pro PS4. Jestli patříte mezi PC hráče a mrzí vás, že vás tento skvost mine, tak už nezoufejte. Na pomoc přispěchala modderská komunita, která v prvním Half-Life vytvořila něco podobně úchvatného.

Úspěšně skončil vývoj PS4 akce Nioh. Hra vyjde 8. února, 20. ledna se můžete těšit ještě na nový stream, kde japonští vývojáři ukážou novinky.

Minecraft dorazí na Nintendo Switch, vývoj portu má na starost 4J Studios.

Společnost Rovio se rozšiřuje o nové studio, které bude v Londýně připravovat masivně multiplayerové hry. První titul má být úplně novou značkou, která se netýká fenoménu Angry Birds.

Pokud si budete Resident Evil 7 stahovat, tak na PS4 má 20,6 GB. Podobnou velikost očekávejte i na Xboxu One. PC verze vyžaduje 24 GB na disku.

Hidetaka "Swery" Suehiro, tvůrce Deadly Premonition a D4: Dark Dreams Don’t Die, otevřel po odchodu z Access Games své vlastní studio White Owls Inc. Studio má sídlo v Osace a jeho heslem je: „Od Osaky pro VÁS všechny na celém světě!". K oznámení jejich první hry má dojít v příštích dnech.

Borderlands 3 pro Nintendo Switch? Nic takového zatím nebude. Randy Pitchford potvrdil, že se tím v Gearboxu zabývali, ale nechali toho. Mají prý jiné priority.

Pokud si platíte zlaté členství, nezapomeňte si do knihovny přidat plošinivku Rayman Origins, kterou můžete hrát na Xboxu 360 i Xboxu One. Dostupná je od 16. do 31. ledna 2017.

Z PlayStation Store se rozběhl pre-load akce Gravity Rush 2. Do PS4 budete stahovat 17 GB. Hra vyjde 18. ledna. Recenzi pro vás připravujeme.

Další zpráva se také týká nové konzole od Nintenda. Podle Toma Phillipse z britského Eurogameru má být FIFA pro Switch postavena na X360/PS3 verzi. To by znamenalo, že až na podzim vyjde, bude oproti PS4/Xbox One verzemi zastaralá.

Dan Vávra se se svým týmem nemůžete rozhodnout, který artwork použít pro obal Kingdom Come Deliverance. Warhorse tak žádají komunitu, aby hlasovala pro jeden ze šesti návrhů. Chtějí obal, který nezapadne, přitáhne cílovku a bude prezentovat samotnou hru, tedy realistické středověké RPG. Pomůžete? Abyste mohli hlasovat, musíte se zaregistrovat na jejich fóru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama