Jednohubky k snídani - úterý 17. října
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 17. října

Jednohubky k snídani - úterý 17. října

Michal Burian

Michal Burian

12

Recenze Gran Turisma Sport, čeština do Elex, vývoj Cyberpunku 2077, úspěch Overwatch, nový obsah pro Dying Light a další zprávičky.

Reklama

Přesně v 9:01 si budete moci na Zingu přečíst recenzi na dnes vycházejí Gran Turismo Sport. Dřív nám to neumožňuje embargo.

Kdy bude čeština v PC verzi dnes vycházejícího RPG titulu Elex? Filip Ženíšek, lokalizační manažer Comgadu, upřesnil, že hráči nebudou muset čekat dlouho. Oproti původnímu plánu dorazí lokalizace dřív, ale nebude vybroušená. Ladit se bude průběžně. Patch tak očekávejte v následujících dnech, přinejhorším týdnech.

Temná detektivka The Evil Within 2 v současné době nepřináší výhody na konzoli PlayStation 4 Pro. Vývojáři na vylepšení pracují a hodlají ho vydat brzy. Stejně tak chystají i update pro Xbox One X.

Minulý týden britskému trhu stále vévodila FIFA 18. Na dalších místech novinky Middle-earth: Shadow of War a The Evil Within 2. Ani jedna z novinek si ale v UK nevedla lépe než její předchůdce. Navíc Evil Within 2 prodal jen třetinu ve srovnání s jedničkou. Je to způsobeno větším zájmem o digitál?

CD Projekt RED v otevřeném dopise dementoval spekulace o problematickém vývoji očekávaného RPG Cyberpunk 2077. Studio sice přišlo o několik zaměstnanců, ale podle vedení je to z důvodu, že vývoj her zkrátka není pro každého.

The Frozen Wilds první a zároveň poslední expanzí Horizon: Zero Dawn, potvrdili lidé z Guerrilla Games.

Cliff Bleszinski se nehodlá vzdát a stále plánuje nový obsah pro svou online střílečku LawBreakers, která se moc dobře neprodává, a navíc ji skoro nikdo nehraje.

Mario + Rabbids Kingdom Battle dostává první placené rozšíření. V průběhu dneška vyjde Ultra Challenge Pack obsahující nové speciální výzvy, které mají být opravdu těžké. V každém ze čtyř světů na vás čekají tajné oblasti. Součástí je i kooperační kampaň Cataclysm Kerfuffle. Ta se skládá z pěti map.

To Overwatch od Blizzardu je na tom přesně naopak. Společnost se pochlubila, že Overwatch má na všech platformách (PC, PS4 a Xbox One) dohromady 35 milionů hráčů. Během květnového vydání v roce 2016 to bylo 7 milionu, poté 10 milionů a dnes již 35 milionů.

Nejlepší hrou na Brazil Game Show byla hardcore plošinovka Cuphead. Na dalších místech Distortions, Call of Duty: World War II, Forza Motorsport 7, Destiny 2, Black Desert Online a Detroit: Become Human. Hráče a porotu zaujal i Xbox One X.

Předplatitelé Xbox Live Gold mohou nově stahovat The Turing Test (Xbox One) a Medal of Honor: Airborne (Xbox One a Xbox 360).

Majitelé Xboxu One mohou začít s pre-loadem Call of Duty: WWII. Velikost je 45,14 GB. Na PS4 v současné době pre-load této hry není možný.

Polské studio Techland nezapomnělo na svou zombie akci Dying Light z ledna 2015. Hráči na PC, PS4 a Xboxu One mohou stahovat rozšíření Content Drop #1, které přináší tři unikátní zbraně: revolver Last Wish, dýku Kuai a sekeru Fenris. Abyste je získali, musíte dokončit nové výzvy. Zároveň je pro konzole dostupný Drop #0, který vyšel již v červenci na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama