Jednohubky k snídani - úterý 17. února
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 17. února

Jednohubky k snídani - úterý 17. února

Michal Burian

Michal Burian

15

Ochranná známka The Last Guardian, problém s headcrabem, 10 500 hodin v Crusader Kings 2, nová hra Tron, Nintendo TVii, System Shock 2, figurka z Far Cry 3: Blood Dragon a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Sony opět přišla o ochrannou známku The Last Guardian. Stalo se tak i v prosinci, kdy Sony o den později trademark obnovila/aktualizovala. Bude to tak i v tomto případě? Má se za to, že The Last Guardian vzniká pro PS4, původně byl titul plánován pro PS3.

Crusader Kings 2 se může pochlubit vášnivým fanouškem, který ve hře nahrál více než 10 500 hodin. Přitom v průměru je to 99 hodin.

Giorgio Moroder v rozhovoru pro Clash Magazine nečekaně odhalil, že spolupracuje na soundtracku dosud neoznámené hry Tron pro Disney.

Nintendo v Evropě oficiálně ruší službu Nintendo TVii. Důvod je jednoduchý, podle společnosti je složité lokalizovat několik televizních služeb pro celou řadu různých zemí a zajistit potřebné licence. Zároveň s tím byl zahájen provoz kanálu Nintendo Anime, kde mohou majitelé 3DS streamovat své zážitky z hraní Pokémon, Kirby a Inazuma Eleven.

Dnes tu máme další zajímavost spojenou se sérií Half-Life. Ne, tentokrát to není nic v souvislosti s Half-Life 3, od něj si nejspíš nějakou dobu zase odpočineme. Jde o působivé fanouškovské video, které snad nepotřebuje komentář.

Definite edice DmC: Devil May Cry pro PS4 a Xbox One nebude uzamčena na 60 snímků za sekundu. Producent Rey Jimenez k tomu řekl, že frekvence snímků pouze vzácně klesá, prý si toho sotva všimneme.

• System Shock 2 je na Steamu dostupný pro Linux. Postaral se o to patch verze 2.43, která rovněž opravuje různé menší problémy.

V lednu po dlouhých dvou letech vyšel nový obsah do Rock Band. Tím Harmonix dali naději, že by mohl následovat nový díl. Ten se zatím nekoná, místo toho si dnes můžete koupit další nové skladby, které jsou kompatibilní s Rock Band 3 a Rock Band Blitz.

Ubisoft uvažoval o figurce Rexe Colta z Far Cry 3: Blood Dragon.

Chtěli byste rozsáhlou real-time strategii ze světa Game of Thrones? Šéf Paradoxu tvrdí, že je to možné a dokonce o svém záměru diskutoval s HBO. Hru by měli na svědomí tvůrci Crusader Kings 2, kteří by si snad vedli lépe než Cyanide se svou verzí strategie Game of Thrones.

Kristijonas Jalnionis v CryEngine dokončil open-world mapu se vším všudy. Trvalo mu to celý rok. Podívejte se na jeho práci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama