Jednohubky k snídani - úterý 18. dubna
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 18. dubna

Jednohubky k snídani - úterý 18. dubna

Michal Burian

Michal Burian

20

Samorost 3 v českých trafikách, letošní Call of Duty, Fez na iOS, PlayStation hry v Humble Bundle, dokončen vývoj The Surge a další zprávičky.

Reklama

Příběhová kapitola Mirror of Spirits je již dostupná i pro iOS a Android verze Lara Croft GO. Na PC je od března.

Jednou ze záhad NieR: Automata je přítomnost takzvaných “Apologetic Machines,” které hlídají zamčené dveře. Producent Yosuke Saito na to v rozhovoru pro časopis Weekly Famitsu reagoval slovy: “D-L-C!! D-L-C!! D-L-C!!”.

Šéf Xbox divize Phil Spencer potvrdil, že na E3 v Los Angeles dojde k plnohodnotnému odhalení nové konzole. Ta nese pracovní označení Project Scorpio. Na tiskovou konferenci se můžeme těšit 12. června.

Seznam her pro Nintendo Switch rozšíří kooperativní střílečka PayDay 2. Starbreeze Studios plánují hru pro Switch vydat do konce letošního roku.

V trafikách po celé České republice se začal prodávat Samorost 3 na DVD. Podobného vydání se dočkaly i starší hry od Amanita Design, konkrétně Machinarium nebo Samorost 2.

Letošní Call of Duty je dosud největším projektem studia Sledgehammer Games. To vypomáhalo s Modern Warfare 3, poté vytvořilo Advanced Warfare. V současné době má pracovat na CoD, které vrátí sérii do druhé světové války.

Za necelý měsíc, 11. května na Nintendo Switch vyjde Minecraft. Bude podporovat online i lokální multiplayer. V online až šest hráčů.

V zahraničních obchodech si návštěvníci mohou vyzkoušet demoverzi Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Konkrétně je dostupná v americkém GameStopu. Demo nabízí dvě úrovně z remasterované verze prvního dílu a jeden level z vylepšeného Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back. Zatím nevíme, zda bude demo na PS Store pro všechny.

Sonic Mania má vyjít až 4. září, tvrdí americký Amazon. Původně se s touto retro 2D plošinovkou počítalo mnohem dříve.

Fez se v letošním roce rozšíří na iOS. Tahle 2D záležitost je již nějaký čas dostupná na platformách PC, PS4, PS Vita, PS3 a Xbox 360.

Předplatitelé Xbox Live Gold si mohou stáhnout The Walking Dead: Season Two a Assassin's Creed: Revelations. Obě pro Xbox One, na Xbox 360 jen Assassin's Creed: Revelations.

Dnes máte poslední šanci koupit PlayStation hry od THQ Nordic na Humble Bundle. Krom jiného Red Faction, ArcaniA: The Complete Tale, Darksiders 1 a 2, MX vs. ATV Supercross Encore a další za pár dolarů/eur. Jen pozor, platí jen pro USA účty.

Podle odhadů společnosti Superdata se po celém světě prodalo již 2,4 milionu kusů konzole Nintendo Switch, což má být nad očekáváním Nintenda. K dalšímu zájmu ze strany hráčů mají pomoci hry Splatoon 2, Arms a Mario Kart 8 Deluxe.

Úspěšně skončil vývoj hardcore RPG titulu The Surge. Autoři Lords of the Fallen ze studia Deck13 se dostali do stádia gold, aby mohl titul 16. května vyjít na PC, PS4 a Xbox One. Na PS4 Pro bude možné vybrat dynamické 4K rozlišení při 30fps nebo 1080p při 60fps. Později dorazí patch s podporou HDR.

V obchodech GameStop bude od podzimu k dostání figurka pilota čety Inferno ze Star Wars: Battlefrontu 2. Na svědomí ji má společnost Hasbro, přičemž figurka měří 6 palců a bude stát 19,99 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama