Jednohubky k snídani - úterý 19. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 19. ledna

Jednohubky k snídani - úterý 19. ledna

Michal Burian

Michal Burian

12

Zing cestuje do Berlína, netradiční soutěž Ubisoftu s Far Cry Primal, dabér Michaela o rozšíření GTA, 3x o The Division, rekonstrukce Kamikaze ve World of Warships, přípravy u tvůrců Quantum Break a další zajímavosti.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Filip Němec, redaktor Zingu, dne ráno odletěl do Berlína na prezentaci Far Cry Primal v Ubisoftu. 26. ledna se můžete těšit na článek s dojmy z hraní této akce zasazené do doby kamenné.

Herní novinařina uz dávno není jen sedění u kompu, v tyhle arktický zimě vyrážíme se @zingcz do Berlína vyzkoušet si jako jediné české herní médium nejspíše finální build Far Cry Primal. Stay tuned :)

Zveřejnil(a) Filip Němec dne 18. leden 2016

U Far Cry Primal ještě zůstaneme, na Twitteru probíhá speciální soutěž od Ubisoftu. Jeden vybraný šťastlivec vyhraje přespání v jeskyni někde ve Francii. Pokud se chcete účastnit, musíte na Twitteru napsat zprávu na @farcrygame s tagem #cavebnb, a to do 21. ledna.

Dánský obchod Webhallen nabízí v předobjednávkách Half-Life 3 za 359 dánských korun. Uvádí přitom, že hra vyjde letos. Neočekáváme, že by obchod věděl víc, než ostatní. Jinými slovy v tom nevidíme to, že by se Valve chystalo každým dnem očekávaný Half-Life 3 oznámit.

Requiem Blood Money Pack k předobjednávkám standardní i sběratelské edice Hitmana, odhalil Amazon.

Ubisoft potvrdil nedávný výrok Magnusena, že v The Division nebudou žádné mikrotransakce, a to ani pro položky týkající se úpravy postavy.

Dabér Michaela z Grand Theft Auto V, Ned Luke, vzkazuje komunitě, že nemá žádné informace o možném rozšíření singleplayeru. Reagoval tak na nedávné spekulace, které nastartoval Shawn Fonteno (dabér Franklina) s fotkou v obleku pro motion-capture ve studiu Rockstaru.

Pro The Division byla spuštěna speciální komunitní stránka, kde můžete získat různé bonusy, třeba skin Hunter. Stejně tak hlasovat v anketách atd.

Do třetice The Division, hra bude podporovat technologii Tobii, ta umožní ovládat hru pomocí vlastních očí.

Wargaming spouští Projekt R u World of Warships s cílem rekonstruovat japonský torpédoborec Kamikaze. V rozhraní misí na obrazovce přístavu jsou k dispozici nové herní mise. Jakmile komunita dosáhne 10 milionů, admirál bude moci rekonstruovat Kamikaze a postaví 2 000 kusů, které budou náhodně distribuovány mezi účastníky akce s alespoň 150 perlami nasbíranými na svém účtu.

Sony zatím vyčkává s oznámení ceny PlayStation VR. Švýcarský obchod Microspot láká zákazníky na produkt za 498 švýcarských franků, to je asi 455 euro. Kanadský Amazon měl zase cenu CAD$1,125, tedy 499 euro.

21. ledna vyjde Mario Kart 64 pro Wii U prostřednictvím programu Virtual Console. Hra bude v prodeji na eShopu.

Logická plošinovka Unravel od malého švédského studia pod dohledem EA hlásí hotovo. Pro PC, PS4 a Xbox One vyjde 9. února.

Pokud na hraní preferujete Xbox One a vadilo vám, že puzzle adventura The Witness je jenom pro PC a PS4, tak se to v budoucnu změní. ESRB totiž udělali věkové doporučené pro neoznámenou Xbox One verzi. Lze očekávat, že konzolová exkluzivita PS4 bude jen časovou záležitostí.

Ukrajinské studio Ubisoftu v minulosti pracovalo na PC portu Assassin’s Creed a Far Cry. Nově nabírá další zaměstnance, aby se podíleli na next-gen verzích pro budoucí AAA tituly francouzského vydavatele.

Dnes vychází Oddworld: New ‘n’ Tasty pro PS Vita, s cross-buy s verzemi PS4 a PS3.

Microsoft obnovil ochrannou známku na hru Phantom Dust. Remake byl oznámen před dvěma roky pro Xbox One, ale tvůrci přišli o práci a po titulu se slehla zem.

Pokud čekáte na nové informace o Quantum Break, tak se brzy dočkáte. Sam Lake z Remedy prozradil, že tento týden ve Fisku ukážou novou verzi hry pozvaným novinářům. Zároveň studio sdíleno obrázek s "hitech" focením.

"Hitech" photoshoot at the studios mocap space. #quantumbreak

Fotka zveřejněná uživatelem Remedy Entertainment (@remedygames),

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama