Jednohubky k snídani - úterý 19. září
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 19. září

Jednohubky k snídani - úterý 19. září

Michal Burian

Michal Burian

23

První ukázka z filmového Tomb Raider, teaser na Wolfensteina, film Max Payne, velikost Forzy 7, nové projekty od Atari a veterána z Valve a další zprávičky.

Reklama

Dnes se dočkáme nového traileru Wolfenstein 2: The New Colossus. Zatím se můžete podívat na krátkou ochutnávku.

RPG titul Divinity: Original Sin 2 zažil úspěšný start a stal je nejúspěšnějším projektem studia Larian. Prodeje se blíží k půl milionu. Do toho jsou připočítány i kopie z Early Access. Stejných čísel dosáhl první Divinity: Original Sin za dva nebo tři měsíce.

V březnu 2018 se do kin podívá nová Lara Croft. Snímek Tomb Raider je restartem a slibuje akční podívanou, stejně jako poslední hry od Crystal Dynamics.

Německé studio Limbic Entertainment (Might & Magic Heroes VI, Might & Magic X: Legacy, Might & Magic Heroes VII a Tropico 6) pracuje na zbrusu novém projektu. Ve spolupráci s 505 Games tvoří online survival střílečku z pohledu první osoby, která bude v otevřeném světě.

Chet Faliszek, veterán z Valve, který pracoval na sérii Left 4 Dead nebo Portal, se přidal k Bossa Studios. Zde povede vývoj akční kooperativní PC hry se snahou vytvořit něco nového v oblasti příběhu, a to za pomoci umělé inteligence.

Atari ve spolupráci s crowdfundingovou platformou Fig připravuje dvě nové hry. Atari má na starost vývoj, zatímco Fig distribuci. První projekt je reboot jedné z nejoblíbenějších franšíz, zatímco druhý zcela nová značka.

Forza Motorsport 7 na disku konzole Xbox One zabere 95 GB. Pokud si hru koupíte fyzicky, tak se vám nainstaluje 45 GB z Blu-ray disku, zbývajících 50 bude nutné stáhnout. Během toho ale můžete hrát, jen nebudete mít všechen obsah. Dnes navíc vyjde demo na Xbox One a Windows 10.

Lucas Raycevick na svém YouTube kanále zveřejnil zajímavý dokument o prvním díle Maxe Payna, který na sociálních sítích sdíleli i tvůrci hry ze studia Remedy. Video se zaměřuje nejen na vznik celého projektu, ale i na hratelnost, příběh nebo nedostatky.

Na veřejnou betu RPG titulu Dauntless od ex-tvůrců z BioWare a Blizzardu si počkáme. Vývojáři open betu odložili na začátek roku 2018, aby mohli hru vylepšit a přidat nový obsah. Odklad zapříčinila zpětná vazba z nedávného uzavřeného testování.

Destiny 2 i druhý týden po vydání nejprodávanější hrou ve Velké Británii. Následuje NBA 2K18, PES 2018, Fallout 4, Uncharted: The Lost Legacy, Dishonored: Death of the Outsider, GTA V, Metroid: Samus Returns, Crash Bandicoot N.Sane Trilogy a Forza Horizon 3.

PC verze PES 2018 dostala první patch, kterým Konami rychle reaguje na chyby během připojení k serverům. Jde o chyby CODE GKCC2 a CODE QIMJ693-0.

Na Nintendo Switch vyjde psychologický horor Layers of Fear od polského studia Bloober Team. Přesné datum ale neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama