Jednohubky k snídani - úterý 2. května
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 2. května

Jednohubky k snídani - úterý 2. května

Michal Burian

Michal Burian

14

Nový Batman, testování Street Fighter V, předběžné stažení Prey, 15. narozeniny Morrowindu, Nintendo o E3, velká novinka od Capcomu a další zprávičky.

Reklama

Vývoj dalšího Batmana, který vzniká ve studiu Warner Bros. Montreal (tvůrci Batman: Arkham Origins), nejde podle představ. Podle nepotvrzených zpráv měl být restartován a není vůbec jisté, zda se zaměří na Damiana Wayna, biologického syna Batmana.

Od 11. do 14. května proběhne další beta bojovky Street Fighter V. Testování bude přístupné pro všechny hráče, kteří mají odpovídající PC nebo PS4. Ti budou moci hrát i proti sobě díky funkci cross-play.

Tahová strategie Dual Gear, kde máme ovládat šest metrů vysokého mecha, byla odložena až na rok 2018. Tvůrci ji mají ukázat koncem měsíce na indie festivalu v Japonsku.

Superhot VR se rozšiřuje na další platformy, koncem loňského roku vyšla střílečka na Oculus Rift, nově míří na HTC Vive. Datum vydání zatím nevíme.

The Elder Scrolls 3: Morrowind slaví 15. narozeniny. Při této příležitosti Bethesda opět pochválila moddery za jejich práci, díky níž tahle klasika stárne víc než dobře.

Od včerejšího dne si s předplatným Gold můžete do Xboxu One přidat hry Giana Sisters: Twisted Dreams - Director's Cut a Star Wars: The Force Unleased 2. Star Wars je také pro Xbox 360.

Fanoušci Capcomu se mohou těšit na další velký titul. Ten má na pulty obchodů dorazit do konce března 2018. Jít může o cokoliv, kupříkladu další Resident Evil nebo konečně dlouho odkládané RPG Deep Down.

Pokud jste si koupili digitální verzi Prey, tak si ji můžete předběžně stáhnout do PS4 a Xboxu One. PC hráči musejí počkat do 3. května.

Nintendo nebude mít žádnou velkou tiskovou konferenci na červnové E3. Přesto nějaké plány Nintendo má, prozradí je později. Očekáváme Nintendo Treehouse livestream jako v loňském roce, nebo prezentaci ve stylu Nintendo Directu.

Blizzard děkuje hráčům za zájem o Overwatch. Do této střílečky se registrovalo již 30 milionu lidí. Po necelém roce (hra vyšla 24. května) to není vůbec špatné. V dohledné době by měl Overwatch získat další hráče, v Číně bude celý měsíc zdarma, krom kompetitivního módu. Pro jiné regiony Blizzard takovou akci v současné době neplánuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama