Jednohubky k snídani - úterý 20. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 20. ledna

Jednohubky k snídani - úterý 20. ledna

Michal Burian

Michal Burian

13

Brzy gameplay z Just Cause 3, připravujeme pro vás, slevová akce na PS Store, Game Of Thrones z LittleBigPlanet 3 a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Připravujeme pro vás recenze Blackguards 2 a Saints Row: Gat Out of Hell. V nadcházejících dnech bychom měli obdržet Dying Light.

Ve středu budou odhaleny další mapy a módy do Battlefield: Hardline.

Komunitní manažerka Just Cause ze Square Enix vykřičela do světa, že se editují gameplay záběry pro Just Cause 3. Brzy bychom se mohli dočkat traileru.

Za minulý týden se ve Velké Británii nejlépe prodávalo Grand Theft Auto V. Následuje FIFA 15, Call of Duty: Advanced Warfare, Far Cry 4, Minecraft: Xbox Edition, The Crew, Minecraft: PlayStation Edition, Assassin’s Creed: Unity, Destiny a Lego Batman 3.

Od 23. do 26. ledna bude na evropském a americkém PlayStation Store probíhat slevová akce. Každý dostane 10 % slevu jako omluvu za problémy s připojením z konce roku 2014. Potřebovat budete akorát speciál kód, který Sony teprve zveřejní.

V LittleBigPlanet 3 byl přepracován úvodní filmeček z Game Of Thrones. Úchvatná práce, podívejte se.

U nás včera Resident Evil HD Remaster dostal v recenzi 8/10. V zahraničí padaly velmi podobné známky: IGN - 8, GameSpot - 7, Videogamer - 9, Metro - 8, Game Informer - 4/4 a Post Arcade 8,5.

Nedávno se Microsoft loučil se značkou Blinx (Blinx: The Time Sweeper a pokračování), která se stala úspěšným maskotem původního Xboxu. Na rozdíl od Blinx her měl být Voodoo Vince pro zkušené hráče, ale neprodával se dobře, a tak nikdy nevznikl druhý díl. Bohužel už ani nevznikne, Microsoft opustil značku, i přesto, že Phil Spencer loni tvrdil, že Voodoo Vince je jeho favoritem na nejlepší hru.

Zahraniční server Joystiq ruší u svých recenzí bodové hodnocení. Tamní redakce se tak rozhodla poté, co spousta her před vydáním fungovala a po vydání měla velké problémy se stabilitou serverů. Navíc stále modernější jsou Day One Patche se zásadními opravy, které novináři často nemají k dispozici. Se stejnými problémy se potýkáme i na Zingu. Jaký máte názor na hodnocení? Mělo by se zrušit? Slova řeknou více než pouhá čísla.

Podívat se můžete na prvních 35 minut z PS4 verze Saints Row IV: Re-Elected.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama