Jednohubky k snídani - úterý 20. října
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 20. října

Jednohubky k snídani - úterý 20. října

Michal Burian

Michal Burian

12

Výlet do Los Angeles, první patch AC: Syndicate a Halo 5, modkit Zaklínače, beta Street Fighter V, méně výkonný Xbox One, prodeje FIFA 16, soukromé závody v DriveClub, American Truck Simulator a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Dnes dopoledne odlétá Filip Němec za Zing.cz do Los Angeles, kde ho čeká prezentace Armored Warfare od studia Obsidian. Těšit se můžete na videoblogy a minimálně jeden článek.

Modkit Zaklínače 3 se brzy dočká aktualizace, která umožní například přidání nových textur do hry za pomoci modů. Kompletní seznam změn najdete na oficiálním fóru.

Day One patch Assassin’s Creed: Syndicate má 523 MB na PS4. Podobnou velikost lze očekávat i na Xbox One. Co je jeho součástí, to zatím nevíme. Hra vyjde 23. října na konzole.

To první patch Halo 5: Guardians9 GB. Velikost je velká z toho důvodu, že jde o aktualizaci multiplayeru obsahující dokonce i mapy. Bez této aktualizace nebude možné hrát hru více hráčů. My na patch čekáme jako na smilování, singleplayer Halo 5 máme dohraný a už se těšíme, až se pustíme do multiplayeru. Mezitím si užíváme soundtrack.

Pokud jste se dostali do PC nebo PS4 bety Street Fighter V, tak se vám bude hodit harmonogram. Druhá beta startuje v pátek.

Alan Kertz z EA DICE (Star Wars: Battlefront) naštval fanoušky Xboxu One, když na Twitteru prohlásil, že konzole od Microsoftu za svou konkurencí ze Sony zaostává. PlayStation 4 dle jeho slov dovoluje vývojářům více prostoru. Situaci razantně nezmění ani podpora DirectX 12. Nejen z toho důvodu Kertz odhaduje, že tuhle generaci vyhraje PS4.

Bethesda odhalila Xbox One gamepad pro fanoušky Falloutu 4. Líbí se vám?

FIFA 16 stále dominuje britskému žebříčku nejprodávanějších her. Fotbal od EA Sports na ostrovech nedokázala porazit ani kolekce Uncharted, natož Destiny: The Taken King nebo Lego Dimensions. FIFA 16 je tak počtvrté v řadě na prvním místě.

Konec televizního seriálu Defiance neovlivní chod hry. MMO Defiance bude žít dál na PC, PS3 a Xboxu 360, prohlásil generální ředitel společnosti Trion Worlds.

Do DriveClub míří soukromé závody, které nabízí plnou kontrolu nad multiplayerem s vlastním nastavením. Vše už v listopadu. Poté se můžete těšit na nové tratě a trofeje.

Pokud se pídíte po každé informace o American Truck Simulatoru, tak v polském rozhovoru uvidíte několik nových gameplay záběrů. Krásný je pohled na Golden Gate Bridge.

V Severní Americe za září 2015 vládne PlayStation 4. Co se her týče, tak nejlépe se prodávaly tituly NBA 2K16, Madden NFL 16, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, FIFA 16, Destiny: The Taken King, Super Mario Maker, Disney Infinity 3.0, Mad Max, NHL 16 a Minecraft.

Steam zaznamenal nový rekord. Během víkendu na něm bylo současně přihlášeno 10,761,566 hráčů. V červnu to bylo 10,052,802.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama