Jednohubky k snídani - úterý 21. března
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 21. března

Jednohubky k snídani - úterý 21. března

Michal Burian

Michal Burian

7

Stvůry v MLB 17: The Show, reklama Cenegy na Outlast 2, letošní Call of Duty, nová hra od tvůrců Pokémon GO a další zprávičky.

Reklama

Minulý týden jsme v jednohubkách informovali o zákazu prodeje hororu Outlast 2 v Austrálii. Domácí Cenega využila této příležitosti a na Facebooku hráče láká na tento hororový zážitek. Austrálie zakázala hru z důvodu explicitního zobrazování sexuálního násilí, sadistických praktik či konzumace omamných látek. Prý to odporuje standardům slušnosti a morálky, které dospělí lidé uznávají.

Tvůrci letošního Call of Duty ze studia Sledgehammer Games hledají zkušeného zvukového designéra, který pomůže vytvořit zcela nový zážitek ze zvuků v jejich dalším projektu. Letošní CoD se má vrátit ke kořenům série, podle spekulací se podíváme do Vietnamu.

Studio Game Freak (Pokémon GO) pracuje na nové hře určené pro konzole. Pro nový RPG projekt hledá zkušené vývojáře se zkušenostmi s Wii U/PS Vita. Podle inzerátu jde o titul, který každý zná. S velkou pravděpodobností se jedná o Pokémon Stars na Switch, upgradovaná verze Pokémon Sun a Moon.

Jak se dalo očekávat, open-world akce Ghost Recon: Wildlands je nejprodávanější hrou minulého týdne ve Velké Británii. Následuje Lego Worlds, Horizon: Zero Dawn, GTA V, FIFA 17, nová Zelda pro Switch a Wii U, Rocket League, CoD: Infinite Warfare, Minecraft: Xbox Edition a Forza Horizon 3.

MLB 17: The Show se má pochlubit vylepšenými modely postav. Takové, které uvidíte na videu, si ale nikdo nedokázal ani představit. Teď vážně, při streamu se objevilo několik zábavných problémů. Ty měly za následek nevšední podobizny hráčů.

Pouze tři procenta z celkových 4500 vývojářů, kteří se účastnili GDC 2017, pracuje na hrách pro Nintendo Switch. 53 procent tvoří PC/Mac, 38 procent mobily/tablety, 27 procent PS4/Pro, 24 procent VR headsety, 22 procent Xbox One/Scorpio, 13 procent hry pro webové prohlížeče, 7 procent Linux, 5 procent AR headsety a 4 procenta Apple TV.

Minulý týden z Telltale Games odešel spoluzakladatel a do té doby výkonný ředitel Kevin Bruner. Novým CEO se stal spoluzakladatel Dan Connors. Bruner v e-mailu určeném pro všechny zaměstnance napsal, že je čas předat otěže někomu, kdo dostane firmu na další úroveň a realizuje celý potenciál.

Na chodbách marketingového týmu Xboxu visí nová vlajka. V nadcházejících měsících dojde k plnohodnotnému představení konzole Project Scorpio, mnohonásobně výkonnějšího Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama