Jednohubky k snídani - úterý 21. února
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 21. února

Jednohubky k snídani - úterý 21. února

Michal Burian

Michal Burian

8

Rok Xboxu, náznaky o novém Assassin’s Creed, zájem o Hearts of Iron IV, Day One patch Horizon: Zero Dawn a další zprávičky.

Reklama

Společnost Devolver Digital, která vydala Serious Sam, Hotline Miami, OlliOlli nebo Absolver prozradila, že má v plánu projekt pro Nintendo Switch. K oznámení dojde koncem měsíce na GDC, hra má potom vyjít ještě letos.

Válečná strategie Hearts of Iron IV prodala půl milionu kopií, pochlubil se Paradox Interactive. Titul vyšel v červnu 2016 a připojil se k hrám Europa Universalis IV, Crusader Kings II a Stellaris.

Arkádová střílečka Resogun, kde jde o to, abyste dosáhli co nejlepšího skóre, začala oficiálně podporovat PlayStation 4 Pro. To znamená rozlišení 4K a lepší kvalita grafiky.

Phil Spencer se před časem na Twitteru nechal slyšet, že letošní rok bude pro Xbox One mnohem větší, Microsoft má v plánu vydat více exkluzivit než v tom loňském. To samé zopakoval na oficiálních stránkách. Zatím víme o Halo Wars 2, State of Decay 2, Sea of Thieves a Crackdown 3. Jistá je nová Forza Motorsport a snad dojde i k nějakému tomu překvapení, když koncem roku spatří světlo světa výkonná konzole Project Scorpio. Microsoft ale podobná prohlášení zveřejňuje každý rok.

Zavede nás nový díl série Assassin’s Creed do feudálního Japonska? Naznačovat to má skrytý symbol v Rainbow Six: Siege. Podle dřívějších spekulací se mělo za to, že se bude odehrávat spíše v Egyptě.

Připravte se na veřejnou betu Ghost Recon: Wildlands, již si můžete hru předběžně stáhnout, abyste mohli 23. února v pravé poledne začít hrát. Testování zahrne nový region a potrvá do 27. února.

Takzvaný Day One patch Horizon: Zero Dawn má pouhých 250 MB, původně se mluvilo o 16 GB, což není pravda. Patch má hlavně dodat podporu pro PS4 Pro a opravit některé maličkosti.

Bethesda je spokojena s úspěchem RPG titulů Fallout 4 a Elder Scrolls V: Skyrim. Todd Howard se pochlubil, že tyhle dvě hry hrají denně miliony hráčů. Tak snad nebudeme na pokračování obou sérií čekat příliš dlouho.

Zítra na PC, PS4 a Xbox One vychází Shift Happens, ve stejný den hra opustí předběžný přístup na Steamu. Jde o kooperativní logickou plošinovku. Na Steamu je ke stažení demo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama