Jednohubky k snídani - úterý 22. března
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 22. března

Jednohubky k snídani - úterý 22. března

Michal Burian

Michal Burian

71

Výzva pro fanoušky Dark Souls 3, Javelin od EA, Oblivion slaví 10 let, novinky o The Division, nový projekt od BioWare a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Chaos 3SK z Austrálie dohrál The Division (level 30 a 99 v Dark Zone) za 130 hodin (6 dnů a 9 hodin). Je první na světě, komu se to podařilo.

Šéf studia BioWare Alistair McNally navštívil letošní GDC v tričku s motivem nové značky, kterou BioWare chystá. A nikdo si toho nevšiml. Není jasné, jestli se na tričku objevilo logo nebo i název hry, ale snad to nasvědčuje tomu, že už odhalení hry není kdovíjak daleko. Fanoušci mezitím pátrají a hledají na internetu fotku, kde by byl McNally v tričku.

V neděli tomu bylo přesně 10 let od vydání The Elder Scrolls IV: Oblivionu. Také si připadáte staří?

Zpětná kompatibilita Xbox 360 her na Xboxu One se rozšířila o další tři hry: původní Assassin's Creed, závody GRID 2 od Codemasters a jetpack střílečka Dark Void.

Hráči Far Cry Primal si budou moci od dnešního dne koupit bonusy, které byly určeny pro předobjednávky. Balíček Wenja bude stát 7 dolarů - mamutí legenda, extra skiny, perky a další věci.

Společnost Electronic Arts i zaregistrovala ochrannou známku a doménu Javelin.

Návštěvníci restaurace MEATliquor ve Velké Británii budou moci od 4. do 29. dubna soutěžit v netradiční výzvě. Budou pro ně připraveny speciální křídla s velmi pálivou chilli omáčkou. Kdo sní všechny křídla, bude zahrnut do soutěže a může vyhrát PS4, Dark Souls III Collector's Edition a Dark Souls III Prestige Edition. Ostatní dostanou tričko.

Fortnite je stále ve vývoji, ale přednost dostala MOBA akce Paragon. Až poté bude dokončen Fortnite.

Nové Borderlands má podle spekulací vyjít v roce 2017 a umožnit přizpůsobení zbraní a další novinky, po vzoru Borderlands: The Pre-Sequel.

Todd Howard z Bethesdy se nechal slyšet, že dodatečný balíček Far Harbor do Falloutu 4 bude mnohem větší než Dawnguard pro Skyrim. Třetí DLC zahrne nové questy, sídla, nebezpečné potvory a dungeony.

Nedávno vzniklé studio Secret Sorcery z ex-autorů Motorstorm a DriveClub připravuje originální a netradiční titul pro PlayStation VR. Na podrobnosti si musíme počkat.

Dnes od 9 do 12 hodin bude probíhat důležitá údržba serverů The Division. Zároveň dojde k aktualizaci hry s úpravou obsahu a opravou chyb.

Sony Santa Monica (God of War) hledá 50 nových vývojářů pro masivní projekt. Dočkáme se nového God of War pro PlayStation 4?

První pohled na mobilní Pokémon Go.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama