Jednohubky k snídani - úterý 22. prosince
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 22. prosince

Jednohubky k snídani - úterý 22. prosince

Michal Burian

Michal Burian

17

Desatero hráčských přikázání, DriveClub s novými tratěmi a sněhem, soundtrack Metal Gear Solid V, slevy na GOG, rozloučení a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Česká distributorská společnost Playman nám poslala povedené desatero hráčských přikázání. Chystáme pro vás článek věnovaný všem přáníčkám.

Již brzy na Zingu spustíme anketu o nejlepší hru letošního roku. Hlasování bude rozděleno na dvě části. Zatím se můžete rozmyslet, jakým hrám byste případně dali své hlasy.

PC verze Saints Row 4 a Gat out of Hell nyní podporují nejen Windows, ale i Linux a SteamOS. Druhý a třetí díl se podpory Linuxu/SteamOS dočká začátkem příštího roku.

Epic Games potvrdil, že se u MOBA střílečky Paragon snaží dosáhnout rozlišení 1080p a 60 snímků za sekundu pro PlayStation 4 verzi. Hlavní pro ně je 60fps.

Microsoft si v Americe zaregistroval ochrannou známku pro “Fragments.” Podle zápisu má jít o herní software. Že by nová značka pro Xbox One?

Soundtrack Metal Gear Solid V: The Phantom Pain získal ocenění za nejlepší hudbu ve hře. Není tak divu, že Konami má v plánu 23. prosince zveřejnit digitální rozšířenou edici soundtracku, která bude obsahovat 114 skladeb. Zítra naleznete soundtrack na iTunes.

DriveClub byl aktualizován o devět nových tratí (tři varianty tratí Asagiri Hills, Sognefjord a Black Hills) určených pro sprint a navíc se změnilo uživatelské rozhraní. V něm nově padá sníh, aby Evolution Studios dostalo všechny hráče do vánoční nálady. V České republice sníh na Štědrý den nebude, tak alespoň si ho užijeme ve hře. Paul Rustchynsky navíc škádlí, že v roce 2016 budou následovat další novinky. Ty by měl odhalit již brzy, možná dnes.

Hideo Kojima nemůže říct nic o tom, co ho vedlo k odchodu od Konami. Zakazuje mu to smlouva.

Na GOG.com probíhají vánoční slevy. Díky nim si můžete se slevou 66 až 75 procent koupit spoustu legendárních her od Bethesdy, včetně prvních Falloutů (každý za 2,29 euro), Doom 2, Return to Catle Wolfenstein, Elder Scrolls Legend a další.

Známý tvůrce Harry101UK zveřejnil povedené video ze Source Filmmakeru, v němž si poslechnete netradiční vánoční koledu v podání střílen z Portalu.

Do konce letošního roku si dají jednohubky pauzu. Zpátky se vrátí začátkem ledna. Jsme moc rádi, že se vám nový formát zpravodajství na Zingu líbí, o čemž svědčí vaše příspěvky a hlavně počet přečtení jednotlivých článků. Děkujeme vám za to.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama