Jednohubky k snídani - úterý 23. května
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 23. května

Jednohubky k snídani - úterý 23. května

Michal Burian

Michal Burian

10

Days Gone na E3, DLC k Mafii 3, podpora PS4 Pro u Kingdom Come, o Destiny 2, Overwatch a další zprávičky.

Reklama

Fumito Ueda se po The Last Guardian vhrnul na další PlayStation 4 projekt. O nové hře nemůže zatím moc mluvit, ale naznačil, že by se mohl vrátit k otevřeným světům ve stylu Shadow of the Colossus.

Zombie akce Days Gone od Sony Bend bude mít velkou prezentaci na E3 v Los Angeles. Loni na stejném místě byla oznámena, letos nás čeká mnohem více detailů, gameplay ukázek a snad i datum vydání.

Při bližším představení Destiny 2 zmínil Activision v tiskové zprávě, že PC verze bude přes Battle.net. Ten byl ale před časem přejmenován na Blizzard Launcher. Vyrojily se tak spekulace, že Battle.net bude pokračovat, to popřelo vedení a konstatovalo, že jde stále o Blizzard Launcher. „Při oznámení Destiny 2 jsme udělali výjimku.“

Injustice 2 nejprodávanější hrou minulého týdne ve Velké Británii. Druhé místo obsadila další novinka, střílečka Farpoint pro PlayStation VR. Následuje GTA V, Prey, Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia, Mario Kart 8 Deluxe, FIFA 17, Ghost Recon: Wildlands, Rocket League a The Surge.

DLC Na kameni kámen (Stones Unturned) pro Mafii 3 zahrne i nové oblečení pro Lincolna, jak dokazují screenshoty.

České středověké RPG Kingdom Come: Deliverance využije PlayStation 4 Pro. Ve Warhorse ale ještě nejsou rozhodnuti, co majitelům PS4 Pro přinesou. Buď půjde o vyšší rozlišení, nebo lepší grafiku.

Free-to-play střílečka Paladins od Hi-Rez Studios překonala hranici 11 milionu registrovaných hráčů. To není špatné, když vyšla před osmi měsíci na PC a před dvěma týdny na PS4 a Xbox One. Právě díky konzolím má Paladins dva miliony hráčů k dobru. Nepočítají se do toho hráči z Číny, čínská verze hry je stále v uzavřeném testování.

Fanoušci hry Overwatch se mohou těšit na další krátké animované filmečky, které blíže přiblíží příběh jednotlivých hrdinů.

Do zítřejšího odpoledne můžete na Steamu zdarma získat Starpoint Gemini 2. Ve hře se stanete kapitánem vlastní vesmírné lodi.

PC hráči se nemusí obávat, Destiny 2 nebude vyžadovat žádný high-end počítač. Pokud ho ale máte, užijete si Destiny 2 v lepších detailech a při vyšší frekvenci snímků za sekundu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama