Jednohubky k snídani - úterý 24. listopadu
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 24. listopadu

Jednohubky k snídani - úterý 24. listopadu

Michal Burian

Michal Burian

19

Hra na motiv seriálu Futurama, ikonický záběr ze Star Wars v Battlefrontu, Call of Duty od Sledgehammer Games, steelbook Street Fighter V, free-to-play PES nebo něco nového o Total War.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Populární americký animovaný sci-fi seriál Futurama od autorů seriálu Simpsonovi se dočká vlastní hry. Kroťte ale nadšení, nepůjde o žádnou velkou hru. Tahle bude určena pro mobily a tablety s operačními systémy iOS a Android. Za titulem stojí německé studio Wooga, které má v plánu Futuramu založenou na řešení puzzle hádanek. K nim budete muset sbírat drony, abyste vyhráli futuristickou válku doručovatelů.

EA DICE nezapomněli na záběr ze Star Wars, který obletěl svět. I v Battlefrontu se Stormtrooper praští do hlavy, tentokrát o schody (thx Lelanka). Náhoda, stejně jako ve filmu?

Glen Schofield - spoluzakladatel studia Sledgehammer Games - na Twitteru napsal, že nemůže mluvit o jejich nové hře, ale že naslouchají hráčům. Jisté je, že půjde o další střílečku ze série Call of Duty, pravděpodobně pokračování Advanced Warfare. Oznámení očekávejte v roce 2017, kdy hra také vyjde. Příští CoD totiž bude od Infinity Ward.

Microsoft před časem slíbil PC verzi Gears of War: Ultimate Edition (remasterovaný první díl). Pokud vás zajímá, kde je PC verzi konec, tak se na ní stále pracuje, ubezpečují vývojáři na fóru.

Capcom představil Day One Steelbook edici bojovky Street Fighter V, která bude k dostání v Evropě. Půjde o limitovanou edici. Hra vyjde 16. února pro PS4 a PC.

V Austrálii bylo certifikováno PES 2016. Podle popisku se má jednat o free-to-play hru. Zatím nevíme, co Konami zamýšlí. Možná půjde o nějakou okleštěnou verzi určenou pro trhy, kde se fotbalu z Japonska nedaří prosadit.

Fanoušci Halo 5: Guardians vědí, že v prosinci mohou čekat rozšíření, které přinese herní mód Forge. Při nedávném streamu jsme ale mohli vidět další obsah, včetně nových zbraní, skinů nebo brnění. Vypadá to, že v prosinci těch novinek v Halo 5 bude více.

Na oficiálním Twitteru Total War se objevila zpráva, že se dnes dočkáme důležité zprávy. Připravit se máme na úsvit nového věku. Vypadá to na nové informace o strategii Total War: Warhammer.

Multiplayerová střílečka Plants vs. Zombies: Garden Warfare se může pochlubit, že jí hrálo přes 8 milionů hráčů. V EA jsou nadšeni a jako projev vděčnosti dostanou všichni hráči automaticky 80 tisíc PvZ coins na svůj účet. Více ze statistik vám prozradí infografika níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama