Jednohubky k snídani - úterý 24. února
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 24. února

Jednohubky k snídani - úterý 24. února

Michal Burian

Michal Burian

11

Kolik her lze najednou aktivovat na Steamu? Típání obrázků na Xbox One, úspěch The Order: 1886, prodeje PS4 nebo první TwitchCon.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Členové testovacího programu Xbox One mohou na své konzoli konečně típat obrázky ze svých her. Microsoft je zatím nekomprimuje a ukládá je na disk konzole v PNG formátu v té nejvyšší možné kvalitě. Několik obrázků si můžete prohlédnout zde.

8/10 je pro The Order: 1886 spravedlivé hodnocení, tvrdí Andrea Pessino ze studia Ready at Dawn. Naší recenzi naleznete na tomto odkazu.

Feudal Japan skin pack má být název dodatečného balíčku do Mortal Kombat X. MP1st uvádí, že hra má dostat celkem pět DLC. První dorazí velmi brzy po vydání samotné hry. Nedávno se spekulovalo o tom, že dodatečnou hratelnou postavou ve hře bude Predátor.

V kooperační survival akci Warhammer: End Times - Vermintide budeme poslouchat soundtrack od Jespera Kyda. Téměř dvouminutovou ukázku si můžete poslechnout na oficiálních stránkách.

Sony prodala v Japonsku hráčům 1,118,805 kusů konzolí PlayStation 4. Mohl zejména předešlý týden, kdy bylo prodáno 21,381 konzolí. V následujících týdnech se očekává větší zájem o PS4, vyjde totiž God Eater 2: Rage Burst, The Order: 1886 a Dragon Quest Heroes, stejně tak Yakuza Zero a Bloodborne. Zapomenout se nesmí ani na Final Fantasy Type-0 HD a další tituly.

Hip hop hvězda Kanye West oznámil, že pracuje na videohře o své matce, která prochází nebeskými bránami. Vašim úkolem přitom bude dovést ji do nejvyšší nebeské brány. Hra je ve vývoji 6 měsíců. Platformy zatím neznáme.

První TwitchCon se bude konat letos v září od 25. do 26. v centru Moscone West v San Franciscu. Klade si za cíl ukázat novinky a přivést Twitch komunitu z celého světa. Detaily budou odhaleny v nadcházejících měsících.

Pokud máte dostatečně výkonnou grafickou kartu od Nvidie, můžete se v Evolve těšit na další funkce a doplňky pramenící z podpory Nvidia Gameworks.

PS4 exkluzivita The Order: 1886 byla minulý týden nejprodávanější hrou ve Velké Británii. Na druhém místě Call of Duty: Advanced Warfare. Následovalo Evolve, Far Cry 4, GTA V, FIFA 15, Minecraft: Xbox Edition, The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D, Minecraft: PlayStation Edition a Destiny.

Na Steamu je situace za minulý týden úplně jiná. Steam ovládl Total War: Attila, který pronásleduje H1Z1, GTA 5, Counter-Strike: Global Offensive, Dying Light, Darkest Dungeon, Evolve, Besiege, Total War: Rome 2 - Emperor Edition a Garry's Mod.

Martin Havlíček z české Cenegy přišel na jeden zajímavý problém na Steamu, který jen tak někdo neodhalí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama