Jednohubky k snídani - úterý 25. dubna
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 25. dubna

Jednohubky k snídani - úterý 25. dubna

Michal Burian

Michal Burian

7

Náznak PC verze Vanquish, Planet Coaster v krabičce, nový remaster od tvůrců kolekce Uncharted, Lock's Quest později, problémy u Sniper Ghost Warrior 3 nebo O2 TV na Xboxu One.

Reklama

Tvůrci kolekce Uncharted, Gravity Rush Remastered a The Ico & Shadow of the Collosus Collection pracují na další předělávce. Studio Bluepoint Games na stránkách, kde hledá nové zaměstnance, uvádí, že jde o přepracování klasiky pro současné herní systémy. Technický ředitel Peter Dalton na LinkedIn píše o úžasném neoznámeném projektu, který potěší masy hráčů.

Lock's Quest vyjde až 30. května 2017 na PC, PlayStation 4 a Xbox One, oznámila společnost THQ Nordic. Původně měl vyjít už tento měsíc.

Došlo ke spuštění veřejné bety tahové multiplayerové strategie Ironbound, která zároveň sbírá na Greenlightu hlasy komunity pro vstup na Steam.

Společnost Frontier plánuje vydat ve fyzické podobě své hry Planet Coaster a Elite: Dangerous. Zábavní park bude na pultech obchodů ve verzi pro PC již 23. května, Elite Dangerous: Legendary Edition později v letošním roce pro Xbox One a PS4. Tato edice kromě hry obsahuje i expanzi Horizons a 1000 Frontier bodů pro nákup kosmetických předmětů.

1.2 update přidal do PC verze Stardew Valley sedm nových jazyků a opravil různé chyby. Ve hře je nově němčina, španělština nebo ruština. Co se oprav týče, už nenastanou problémy při přechodu z okna na celou obrazovku a došlo také na zvýšení stability.

Včerejší patch PC portu hry Bayonetta měl sice pouhých 22kb, ale obsahoval obrázek, kterým nejspíš PlatinumGames naznačují, že v dohledné době pro PC vyjde i jejich akce Vanquish.

Nejprodávanější hrou minulého týdne ve Velké Británii je Ghost Recon: Wildlands. Následuje GTA V, FIFA 17, Lego Worlds, Rocket League, Horizon: Zero Dawn, Overwatch, CoD: Infinite Warfare, Mass Effect: Andromeda a Legend of Zelda: Breath of the Wild.

PC verze For Honor dostane dnes další velkou aktualizaci, která se zaměří na stabilitu hry, problémy s výkonem a na hrdiny Peacekeeper, Lawbringer, Warden, Berserker, Orochi a Shugoki.

Singleplayerové hry z dlouhodobého hlediska nevydělají tolik peněz. To je důvod, proč se ve Starbreeze Studios v poslední době zaměřující na multiplayerové a kooperační tituly. Proto je Crossfire co-op hrou. V budoucnu ale nevylučují hry pro jednoho hráče, musejí ale dávat smysl z obchodního hlediska a být zajímavé.

Norská společnost Nordisk Film koupila minoritní podíl v Avalanche Studios (Just Cause) za 10 milionů dolarů. Investice umožní Avalanche Studios urychlit směr jejich cíle a vydávat kvalitnější hry.

Do Xboxu One si můžete stáhnout aplikaci O2 TV, včetně živého vysílání více než stovky televizních kanálů s funkcí zpětného zhlédnutí. Aplikace vyžaduje předplatné, v případě, že již nemáte O2 TV.

Sniper Ghost Warrior 3, který dnes vychází, trápí dlouhé načítání, v některých případech čekáte klidně pět minut. To je na dnešní dobu až až. Recenzi pro vás připravujeme.

Devolver Digital ohlásili novou hru pro PC a mobilní telefony Spaceplan. Hru bude mít na starosti Jake Hollands a najdeme v ní střílení brambor na planetách či Stephena Hawkinga.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama