Jednohubky k snídani - úterý 26. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 26. ledna

Jednohubky k snídani - úterý 26. ledna

Michal Burian

Michal Burian

14

Vlastní dojmy z Far Cry Primal, reklama na Pokémony, mody pro konzolové verze Falloutu 4, oficiální únik o Želvech ninja, kompletní edice Batmana, prohlídka Buckinghamského paláce a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

V 18:00 zveřejníme článek s vlastními dojmy z hraní téměř finální verze Far Cry Primal, kterou jsme měli možnost jako jediný web z České republiky okusit na vlastní kůži v Berlíně.

Jaký bude rozdíl mezi alfou a betou The Division? Opraveno mělo být přes 10 000 různých chyb, včetně bugů se zvukem, texturami atd. Na Xboxu One už je možný pre-load bety, stahovat budete 25,82 GB. Testování začíná 28. ledna, na PC a PS4 o den později.

Na webu specializujícího se na Nintendo naleznete obrázky z Wii U a 3DS verzí LEGO Marvel’s Avengers.

Pokémoni slaví 20. výročí herní série, nechybí ani pořádná reklama.

Bethesda brzy slibuje další informace o podpoře modu v PlayStation 4 a Xbox One verzích Falloutu 4.

Call of Duty: Black Ops 3 nejprodávanější hrou minulého týdne ve Velké Británii. Následuje FIFA 16, GTA V, Rainbow Six: Siege, SW: Battlefront, Origins kolekce Resident Evil, Life is Strange, Just Cause 3, Fallout 4 a Dishonored: Definitive Edition.

V předstihu můžete prostudovat achievementy Baba Yaga DLC do Rise of the Tomb Raider. Jde o 22 úspěchů, za které získáte 250 bodů.

Podle německého Amazonu by měla již 17. března vyjít kompletní edice Batman: Arkham Knight. Stát má 40 euro a obsáhnout má všechny dodatečné balíčky.

Mighty No. 9 opět odloženo, hry se nedočkáme 9. února, ale až někdy během jara. Vývojáři si vzali víc času, aby vyřešili multiplayer a matchmaking.

Společnosti Activision a Platinum Games nám vzkazují, že dnes oznámí Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan. Jelikož o hře už uniklo několik informací a také screenshoty, nazvaly oznámení oficiálním únikem.

V Amsterdamu se lze ubytovat v prvním herním hotelu. Za odměnu v každém pokoji (dohromady 36) naleznete herní konzole s hrami. Vše můžete hrát zdarma a navíc si handheld můžete vzít sebou do restaurace/baru a bavit se i tam.

Z BioWare odešla další důležitá osobnost, po 17 letech se rozloučil David Gaider, tvůrce a scénárista Dragon Age. Vypadá to, že se BioWare mění. Nebude v tom mít prsty ten tajný projekt? Že by vše nešlo podle plánu...

Díky virtuální realitě se můžete projít po Buckinghamském paláci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama