Jednohubky k snídani - úterý 26. září
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 26. září

Jednohubky k snídani - úterý 26. září

Michal Burian

Michal Burian

18

Pět let Guild Wars 2, vzpomínky tvůrců inFamous, nový projekt Avalanche Studios, mod pro S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat a další zprávičky.

Reklama

PlayerUnknown’s Battlegrounds má další nový rekord, ve stejný čas tenhle populární survival hrálo 1 523 179 hráčů. Druhá skončila Dota 2 s 1,2 milionem hráčů.

Avalanche Studios (Just Cause 3 a Mad Max) nabírají posily na novou hru, která má být určena pro novou generaci konzolí. Podle inzerátu půjde o novou multiplayerovou hru v otevřeném světě.

Bethesda potvrdila, že Doom na Nintendu Switch pojede v rozlišení 720p při uzamčených 30 snímcích za sekundu, a to jak v doku, tak i v handheld módu. Cílem id Software je stabilních 30fps.

Nejprodávanější hrou minulého týdne ve Velké Británii stále Destiny 2. Na druhé místo se dostaly závody Project Cars 2. Následuje NBA 2K18 a PES 2018. Kompletní žebříček zde.

Studio Sucker Punch, které vytvořilo sérii inFamous, se na PlayStation Blogu ohlíží za historií a připomíná, co za 20 let tenhle tým stvořil. Věděli jste, že jejich první hra byla pro Nintendo 64? Jmenovala se Rocket: Robot on Wheels.

Pět let Guild Wars 2 v přehledné inforgrafice. 11 milionu hráčů vytvořilo přes 53 milionů postav.

Mario + Rabbids: Kingdom Battle je nejprodávanější hrou pro Nintendo Switch od third-party vývojářů (že hru nevytvořilo samo Nintendo).

Včera tomu bylo 10 let od vydání Halo 3 na Xboxu 360.

Free-to-play bojovka Dead or Alive 5: Last Round Core Fighters se chlubí deseti miliony stažení. Jde o bezplatnou verzi Dead or Alive 5: Last Round, jen s omezeným přístupem k postavám.

Jak se v prodeji daří Crash Bandicoot N. Sane Trilogy? Analytik Daniel Ahmad si myslí, že se po celém světě prodalo 2,5 milionu kusů. Pokud je to pravda, tak je to velký úspěch pro Crashe, vyšel totiž jen na PS4.

Misery Development vydali zcela novou verzi své modifikace Misery pro S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat. Jde o komplexní mod obsahující textury, sfx, hudbu, zbraně, objekty, umělou inteligenci, mutanty, obtížnost a mnohem více.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama