Jednohubky k snídani - úterý 27. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 27. ledna

Jednohubky k snídani - úterý 27. ledna

Michal Burian

Michal Burian

7

Deníček z Hellblade, podvody při profesionálním turnaji v Counter-Strike, video z GTA V, lepší Xbox One, Mythbusters a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Microsoft se pochlubil, že během druhého čtvrtletí fiskálního roku 2015 (skončil 31. prosince 2014) dodal do obchodů 6,6 milionů kusů konzolí Xbox One a Xbox 360. Bohužel tak stále nevíme, kolik se reálně prodalo Xbox One koncovým zákazníkům.

Pokud pátráte po recenzích Dying Light, tak bohužel ještě nějaký čas nebudou. V zahraničí hru teprve dostali. My ji ještě bohužel nemáme. Zatím si alespoň můžete prohlédnout kompletní nastavení PC verze.

V Metal Gear Online si budete moci zvolit, zda úkol splníte ve dne nebo v noci. Vaše rozhodnutí bude mít vliv na úkol, buď se k cíli vydáte pod rouškou tmy, nebo uděláte větší poprask pod paprsky slunečního dne.

I tohle se vám může stát v GTA V. Prcháte před policejními jednotkami v trucku a najednou vám policejní vůz přistane přímo v korbě. Ve videu uvidíte další zajímavosti z různých her.

Před nedávnem na internetu kolovaly zprávy, že jeden z profesionálních turnajů v Counter-Strike: Global Offensive nebyl legitimní a výsledek byl předem dohodnutý. Valve se rozhodlo proto celou záležitost vyšetřit. Došli k závěru, že zprávy byly pravdivé a rozhodli se tvrdě zasáhnout. Sedm zúčastněných hráčů tak má zákaz se jakkoliv zúčastňovat dalších akcí. Více si můžete přečíst na oficiálním blogu.

Na oficiálním YouTube kanálu Bethesdy se objevil trailer na další díl populární americké show Mythbusters (Bořiči mýtů). V novém díle se pokusí slavná dvojice zjistit, jestli by Doom mohl skutečně "být". Je možné nosit tolik lékárniček a zbraní? Co myslíte?

Série Five Nights at Freddy's se těší celkem velké popularitě. Ve vývoji je už třetí díl a už je na světě první teaser trailer. Mimo to se snaží hra prosadit i na Steam Greenlight. Všichni, kdo mají pro strach uděláno, jsou vítáni.

Pokud vám vadí, že se gamepad k Xbox One připojuje čtyři až pět sekund, tak připravovaná aktualizace firmwaru zkrátí tuhle dobu na přibližně dvě sekundy. Nový firmware mají k dispozici členové Xbox Preview. Major Nelson poskytl návod, jak si update v předstihu stáhnout. Oficiálně by měl vyjít cca příští měsíc.

Obrázky limitované edice Resident Evil: Revelations 2, která bude k dostání pouze v Japonsku.

Jak probíhá práce na bojovce Hellblade? To odhaluje v pořadí již osmý deníček z vývoje. Tentokrát zaměřený na prototyp. Ninja Theory museli připravit nový soubojový systém, protivníky a navrhnout prostředí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama