Jednohubky k snídani - úterý 27. října
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 27. října

Jednohubky k snídani - úterý 27. října

Michal Burian

Michal Burian

23

Pokrytí Paris Games Week, falešné zprávy o seriálu Zaklínač, Jedi v Armě 3, speciální PlayStation 4 gamepad k narozeninám YouTube hvězdy, bezplatný update Helldivers nebo (ne)úspěch AC: Syndicate.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Během dopoledne vás ve speciálním článku budeme informovat, co můžete tento týden očekávat v rámci Paris Games Week. Zatím prozradíme, že budeme mít přímo v Paříži redaktora, který si zahraje očekávané hry a sepíše své čerstvé dojmy. Těšit se můžete rovněž na videoblogy z místa činu.

Pozor, po internetu kolují falešné zprávy o tom, že televize HBO chystá seriál Zaklínač. Nenechte se nachytat.

Moddeři Army 3 nepřestávají překvapovat, jak dokazuje nové video, jehož ústředním motivem je světelný meč ze Star Wars. Konfrontace s nepřítelem je ale dost kuriózní.

Fallout 4 bude možné předběžně stáhnout ze Steamu, PlayStation Network i Xbox Live. Přesný datum a čas se ale teprve dozvíme. Hra jinak vyjde 10. listopadu.

Na hru Cobalt od studia Mojang (Minecraft) si počkáme do února 2016. Původně měla dorazit 30. října. Čas navíc umožní vývojářům věnovat se všem aspektům hry, aby byla kampaň, výzvy a lokální i online multiplayer v naprostém pořádku. Snad to bude pravda. Cobalt vyjde pro Xbox One a Windows 10. Video zde.

O World of Tanks Blitz je takový zájem, že se vedení Wargamingu rozhodlo založit další studio, které se bude věnovat čistě mobilním hrám. Vývoj her budou mít na starost bývalí členové DropForge Games, vytvořili Loot & Legends.

Společnost Microsoft, Intel, Dell, HP a Lenovo se spojily při vytváření reklamní masáže, která má za cíl přesvědčit lidi, aby vyměnili svůj starý počítač za nový. Rozpočet na reklamu je dohromady 70 milionů dolarů.

Povedená kooperativní střílečka Helldivers dostala nové mise a další změny. V pořadí jde o třetí bezplatnou aktualizaci a vztahuje se na všechny tři verze, tedy PS4, PS3 i PS Vita. Je to pro vás důvod, abyste se vrátili do bitvy?

V budoucnu bude Battle.net vylepšen o možnost komunikace přes mikrofon. Tahle featurka bude nejprve ve střílečce Overwatch, poté se dostane i na další tituly od Blizzardu.

Felix "PewDiePie" Kjellberg, nejsledovanější YouTuber, dostal od Sony k 26. narozeninám zvláštní dárek: svůj PlayStation 4 gamepad, který byl ukryt v dortu.

Assassin's Creed: Syndicate bylo nejprodávanější hrou minulého týdne ve Velké Británii. V prodejích překonalo Rogue, ale nedokázalo se vyrovnat loňskému Unity. Zde je ale nutné dodat, že Syndicate vyšlo v pátek, zatímco Unity v úterý. Tím pádem může být situace po tomto týdnu zcela odlišná. Na druhém místě skončila FIFA 16, kterou pronásleduje Guitar Hero Live, Uncharted: The Nathan Drake Collection a GTA V.

WWE 2K16 se chlubí v traileru online funkcemi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama