Jednohubky k snídani - úterý 28. února
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 28. února

Jednohubky k snídani - úterý 28. února

Michal Burian

Michal Burian

22

Zájem o Horizon: Zero Dawn, čeština do Xbox One verze Falloutu 4, Twitch bude prodávat hry, velký přídavek do Farming Simulatoru 17, velikost Mass Effectu: Andromeda nebo obrovský úspěch Minecraftu.

Reklama

O Horizon: Zero Dawn je na Zingu velký zájem, naše recenze na necelých 24 hodin zaznamenala přes 21 tisíc zobrazení a 115 komentářů. Dnes k večeru se můžete těšit na stream. Budeme vás o něm včas informovat v samostatné novince.

Fanouškovská čeština pro Fallout 4 nebude jen pro PC, ale také pro Xbox One. Dokonce se již podařilo vydat alfa verzi češtiny pro Xbox One prostřednictvím modifikace. Obsahuje přeložené texty všech míst, osob, úkolů, terminálů a herních popisků. Součástí nejsou dialogové titulky, ty tvoří 2/3 všech textů.

Twitch.tv začne prodávat hry, v dohledné době má spustit vlastní prodej her. Pod každým streamovaným videem bude odkaz na koupi hry, zákazník nebude muset opustit stránky. Pokud se streamer zapojí do programu a jeho sledující si budou kupovat hry, získá pět procent z nákupu. Krom toho kromě hry získáte i různé bonusy, třeba speciální odznak. Hry budou od Ubisoftu, Telltale Games, Digital Extremes, Hi-Rez Studios, tinyBuild, Paradox Interactive, Trion Worlds, Vlambeer a dalších firem.

Zdá se vám, že je na Xboxu One málo her? Chris Charla, šéf indie programu v Microsoftu, prozradil, že je ve vývoji přes 100 her od tvůrců v programu @ID_Xbox. Některé z nich budou představeny již za pár dnů na GDC.

THQ Nordic se podařilo dosáhnout v Německu indexu, aby mohli kromě prvního dílu Red Faction prodávat i ten druhý. Oba díly za dob dnes již zkrachovalého THQ měly problémy s úřady z důvodu násilného obsahu a v Německu se nesměly prodávat. Podle THQ Nordic se to podařilo díky zručným přesvědčovacím schopnostem. A teď prosím nový díl.

Hráči Farming Simulatoru 17 si budou moci za peníze rozšířit hru o Big Bud Addon, který má vyjít koncem dubna. Za 15 euro do hry údajně přinese 13 nových strojů, včetně dvou traktorů. Podle obalu půjde o obrovské stroje, prozradil předčasně francouzský a německý Amazon.

Mass Effect Andromeda si na PS4 ukousne nejméně 45 GB, nejvíce potom 60 GB. Podobnou velikost očekáváme i na Xboxu One, PC verze vyžaduje 55 GB. Od pátku BioWare pracují na prvním patchi.

Sonic Mania vyjde 25. dubna letošního roku pro PC, PS4 a Xbox One, tvrdí obchodní řetězec Amazon.

Arkádová twin-stick střílečka/plošinovka RIVE se z PC a PS4 rozšíří na Switch. Původně měla hra dorazit na Wii U, ale z toho hned na začátku sešlo. Na Switchi poběží při 60fps a pochlubí se exkluzivním DLC. Více v blízké budoucnosti. Starší video.

Nejprodávanější hry minulého týdne ve Velké Británii? For Honor, Halo Wars 2, GTA V, FIFA 17, Sniper Elite 4, Battlefield 1, Rocket League, CoD: Infinite Warfare, Resident Evil 7 a Forza Horizon 3.

Na GOG.com je ke stažení demo singleplayerové tahové strategie Xenonauts 2. Vyzkoušíte?

Kostičkový fenomén Minecraft nezastavuje, prodalo se již 122 milionu kusů a každý měsíc hru hraje 55 milionu unikátních lidí. Loni v červnu to bylo 100 milionu kusů a 40 milionu hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama