Jednohubky k snídani - úterý 3. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 3. ledna

Jednohubky k snídani - úterý 3. ledna

Michal Burian

Michal Burian

15

Oficiální artbook Bloodborne, rozlišení a fps u Resident Evil 7, Mega Man pro mobily/tablety, spekulace o Beyond Good & Evil 2 nebo nová hra od Rocksteady Studios.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Fanoušci Bloodborne si budou moci koupit oficiální artbook. V prodeji mát být od 23. května 2017 v Severní Americe i Evropě. V artbooku se dočtete podrobnosti o světě, postavách, monstrech a zbraních. To vše obohaceno o originální koncepty.

Resident Evil 7 na konzolí PlayStation 4 a Xbox One poběží v rozlišení 1080p při 60fps. Na PS4, PS4 Pro a Xboxu One S nebude chybět ani podpora HDR pro živější barvičky.

Ze Steamu z ničeho nic zmizlo několik her od Codemasters. Konkrétně jde o závody GRID, DiRT 3 a F1 2013. Před několika dny byl GRID odstraněn i z GOG.com. Vypadá to, že Codies vypršela některá z licencí, kupříkladu na hudbu ve hrách.

Filip Ženíšek, lokalizační manažer v Comgadu, se na Twitteru pochlubil, že za rok 2016 přeložili přes 1,5 milionu slov. Počítá pouze čisté texty do her, bez manuálů, tiskovek, aktualizací, karet her apod. To je opravdu hodně. Překládali například Zaklínače 3 (včetně expanzí), Total War: Warhammer a další.

Na začátku tohoto měsíce se na Android a iOS dostane prvních šest her s Mega Manem. Půjde o Mega Man (1987), Mega Man 2 (1988), Mega Man 3 (1990), Mega Man 4 (1991), Mega Man 5 (1992) a Mega Man 6 (1993). Všechny debutovaly na NES a na mobilech/tabletech budou samostatně stát dva dolary. Nebudou mít mikrotransakce.

13. ledna v rámci prezentace Nintenda Switch má být k vidění CGI teaser na Beyond Good & Evil 2, tvrdí známá Nintendo insiderka Laura Kate Dale. Dříve se spekulovalo, že tahle hra bude exkluzivně pro Switch.

Ještě jednou Nintendo Switch, budoucí majitelé nové konzole mohou se svého seznamu her odškrtnout Mass Effect: Andromeda. V současné době nemají v BioWare v plánu vytvořit Switch verzi svého RPG dobrodružství, potvrdil producent Michael Gamble. Vydavatelství EA je celkově obezřetné, pro Switch dělá na jedné až dvou hrách.

Double Dragon 4 vyjde na Steamu, stane se tak již 30. ledna. Arc System Works lákají na 2D retro vizuál podobný těm z prvních dílů série Double Dragon. Krom toho každý režim bude možné hrát s dalším hráčem.

Mix survivalu, hororu a dobrodružství jménem The Solus Project si na PC a Xboxu One nevede vůbec špatně. Nikdo by se tak nedivil, kdyby vývojáři chtěli prodat více kusů a se svou hrou zamířili na konzoli PlayStation 4. PS4 verze zatím oznámena nebyla, ale zmiňují ji stránky komise PEGI.

Crytek potřebuje peníze, koncem roku zavřel pět svých studií. Pomoci má vydání PC verze Robinson: The Journey, hra už nebude exkluzivitou pro PlayStation VR, zahrát si ji budou moci i majitelé Oculusu Rift. Stát se tak má již v lednu.

Na čem pracují autoři Batman: Arkham Knight z Rocksteady Studios? Víme, že nové dobrodružství Temného rytíře to není. Podle neověřených informací se má jednat o projekt se Supermanem. Bojovat budeme proti celé řadě padouchů, včetně samotného Lexe Luthora.

Grand Theft Auto V se daří po celém světě, jen ve Velké Británii se prodalo 6 milionů fyzických kopií, za 170 týdnů.

V minulosti se podílel na Command and Conquer, nedávno přešel do studia Kixeye, kde společně vytvořili mobilní real-time strategii War Commander: Rogue Assault pro iOS a Android, je free-to-play. Podle Louise Castlea přesahuje jejich nová hra všechny dosavadní tituly pro mobilní zařízení. Jde prý o rychlý, pohlcující zážitek, který jsme ještě neviděli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama