Jednohubky k snídani - úterý 3. listopadu
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 3. listopadu

Jednohubky k snídani - úterý 3. listopadu

Michal Burian

Michal Burian

18

Odvážný Zaklínač, neviditelný The Last Guardian, beta StarCraftu 2, velikost Rainbow Six, prodeje Halo 5, kolekce Quantic Dream, obal filmového Warcraftu a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Tvůrci z CD Projektu vydali nový wallpaper ze Zaklínače 3. Jak si můžete všimnout, tentokrát je trochu odvážnější, ale alespoň to dokazuje, že si polští autoři z častého obviňování ze sexismu nic nedělají.

Ptáte se, proč The Last Guardian od Sony nebylo k vidění na tiskové konferenci v Paříži? Shuhei Yoshida vysvětluje, že nebudou o hře tak často mluvit a ukazovat další gameplay záběry, aby nevyzradili moc detailů z příběhu. Příběh je totiž v tomto titulu velmi důležitý. Vývoj jinak jde dobře. Na E3 Sony ukázala The Last Guardian, aby hráči věděli, že existuje a hraje se dobře. Hry se dočkáme v roce 2016 pro PlayStation 4.

V noci skončila uzavřená beta real-time strategie StarCraft 2: Legacy of the Void. Přístup do ní měli hráči, kteří si hru předobjednali.

Rainbow Six: Siege nebude vyžadovat dnes téměř standardních 40 GB volného místa na disku vaší konzole. Tahle týmová střílečka od Ubisoftu bude chtít jen 16,54 GB ve verzi pro Xbox One. Podobně na tom bude také PS4. Velikost není tak drastická z důvodu, že hra neobsahuje singleplayer ani velký otevřený svět.

Halo 5: Guardians nejprodávanější hrou minulého týdne ve Velké Británii. Prodává se zhruba o 50 procent lépe než Master Chief Collection, avšak výrazně zaostává za svými předchůdci, kteří vyšli na Xbox 360. To je pochopitelné, základna hráčů s Xboxem One není tak velká, jako byla u předešlé generace. Na druhém místě AC: Syndicate, které pronásleduje FIFA 16 a WWE 2K16.

Francouzský Amazon tvrdí, že Quantic Dream Collection (Heavy Rain a Beyond: Two Souls pro PS4) vyjde 29. února 2016. Sony se zatím k tomu nevyjádřila.

Ubisoft začal lákat hráče, aby si předobjednali The Division. Slibuje jim zaručený přístup do bety a bonusová DLC. O těch zatím nic nevíme. Stejné bonusy získáte v našem obchodě Xzone.cz a navíc podpoříte Zing.cz.

Britský internetový obchod SimplyGames začal nabízet dosud neoznámené God of War 4 pro PS4 s datem vydání 31. prosince 2015. To je samozřejmě nesmysl, letos žádné nové God of War nebude. Je ale téměř jisté, že se ho jednoho dne dočkáme. Možná bude představeno v prosinci na The Games Awards.

Očekávaný trailer z filmového Warcraftu uvidíme 6. listopadu. Zatím se musíte spokojit s několika obrázky a pěkně vypadajícím plakátem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama