Jednohubky k snídani - úterý 3. října
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 3. října

Jednohubky k snídani - úterý 3. října

Michal Burian

Michal Burian

Problémy Switch verze FIFA 18, údržba Destiny 2, úspěch Cuphead, velikost AC: Origins, o Diablu, další projekty tvůrců hororu SOMA, Flash v GTA V a další zprávičky.

Reklama

Jen na Steamu se za tři dny prodalo přes 125 tisíc kopií hardcore plošinovky Cuphead. Ta vyšla na Xbox One a PC, včetně Windows Store. Recenzi připravujeme.

FIFA 18 se minulý týden ve Velké Británii moc dobře neprodávala, nejnovější ročník zaznamenal o 25 procent horší prodeje fyzických verzí. Může za to nejspíš nejen stále větší obliba digitálu, ale také skutečnost, že FIFA 18 vyšla v pátek, zatímco FIFA 17 v úterý. I přesto je nejprodávanější hrou minulého týdne. Následuje Destiny 2, Forza Horizon 3, NBA 2K18 a GTA V.

FIFA 18 na Nintendu Switch baví, ale nikoliv svou hratelností, ale chybami. Při hraní není problém narazit na bizarní glitche. Na obličejích hráčů je něco, co připomíná šachovnicový vzor.

Dnes odpoledne nebudou fungovat servery Destiny 2. Na 17:00 našeho času je naplánována údržba s patchem. Od této doby se hráči nebudou moci do hry přihlásit. Ti, co již hrají, mají čas do 18:00, aby ukončili hru. Údržba skončí ve 21:00. Patch řeší řadu problémů.

Pokud budete Assassin’s Creed: Origins stahovat, tak se u Xboxu One připravte na 42,3 GB, odhalil Xbox Store. Podobnou velikost očekáváme i u PlayStation 4 verze.

V dubnu loňského roku zveřejnil modder JulioNIB modifikaci Flash pro Grand Theft Auto V. Nyní je dostupná vylepšená verze modu, která se chlubí lepšími pohyby a efektivnějšími útoky. Máte chuť si zahrát za Flashe? Mod stáhnete zde. Jen nezapomeňte také na ScripthookVDotNet, bez něj Flash nefunguje.

Na novinky ohledně Diabla si budou muset fanoušci počkat. Komunitní manažer všem vzkázal, že na letošním Blizzconu nebude žádné oznámení týkající se Diabla. Na novinky z této série přijde čas v budoucnu.

Studio Frictional Games, které vytvořilo survival horor SOMA, pracuje na dvou nových projektech. Jeden z těchto projektů zaměstnává 80 procent týmu, což je 16 lidí. Samotná SOMA dosáhla prodejů přes 650 tisíc. Hra vyšla pro PC, Mac, Linux a PS4. Pro Frictional Games je to dobrý výsledek.

Bethesda plánuje koncem letošního roku vydat patch, který zajistí podporu Elder Scrolls Online pro Xbox One X. Tohle MMO bude pochopitelně hratelné i bez patche, ale aktualizace 16 se postará o využití výkonu Xboxu One X.

Ještě jednou fotbal, nikoliv FIFA, ale arkádový Sociable Soccer, který si 12. října najde cestu na Steam v předběžném přístupu. Hru vytváří finské studio Combo Breaker ve spolupráci s legendárních designérem Jonem Harem.

Podle nejnovějších informací má platforma Battle.net v dohledné době obdržet velkou aktualizaci, která přidá offline mód. Mezitím Blizzard spustil aplikaci Battle.net pro Android a iOS. Aplikace vám umožní chatovat s ostatními uživateli platformy, přijímat žádosti nebo se podívat, kdo z vašich přátel je právě online a jakou hru hraje.

Na Steamu vyšla bojovka Killer Instinct, která byla předtím určena jen pro Windows 10 skrz Windows Store. Steam verze podporuje i Windows 7. Zajímavé je, že tato verze není zdarma. Steam nenabízí základní free-to-play verzi, ale plnohodnotnou edici se vším za 36,99€. Ještě necelé dva dny bude za 27,74€.

88 Heroes – 98 Heroes Edition vyjde ve verzi pro Nintendo Switch již 6. října. Digitálně bude v prodeji od 12. října. Tato edice je rozšířenou verzí původní hry ze začátku tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama