Jednohubky k snídani - úterý 3. února
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 3. února

Jednohubky k snídani - úterý 3. února

Michal Burian

Michal Burian

6

Bayonetta v 8-bitové podobě, nový patch pro Spintires, titulky pro vtipné video z Dragon Age, nejlepší mapy z Far Cry 4 a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Zahrajte si 8-bitovou free-to-play hru od Platinum Games, která je založena na sérii Bayonetta. Hra se jmenuje Angel Land a je velmi jednoduchá, hraje se v prohlížeči. Podporuje nejnovější verze Chrome, Firefox nebo Safari, IE9 nebo novější, nebo iOS7.

Mezi 2. a 4. únorem by měl vyjít nový patch do Spintires, mezi jehož přednosti patří především předělaná mapa Volcano a vylepšení všech ostatních map. Changelog najdete zde.

• Twitch se můžete pochlubit tím, že na populární streamingovou službu zavítá každý měsíc 100 milionů unikátních návštěvníků. V roce 2014 Twitch dosáhl jednoho milionů sledujících současně.

RPGčeštiny otitulkovali velmi vtipné video z Dragon Age Inquisition. Můžeme ho brát jako jakousi ukázku, jak by mohla vypadat lokalizace této hry.

• YouTube změnilo svůj přehrávač videí, výchozím přehrávačem se stal formát HTML5, který nahrazuje do té doby výchozí přehrávač pomocí Flashe.

Brzy dojde k odhalení sběratelské edice Mortal Kombat X, už ji nabízí Amazon.it, ale bez jakýchkoliv detailů nebo ceny.

Far Cry 4 má rozsáhlý editor map, šikovní hráči v něm dokážou neskutečné věci. To dokládá i oficiální video od Ubisoftu, které právě ukazuje nejlepší výtvory hráčů.

Pokud máte PS3 verzi Borderlands 1, tak si brzy budete moci znovu zahrát kooperaci pro čtyři hráče. Náprava proběhne prostřednictvím updatu s novým matchmaking systém a opravou menších chyb.

Konečně se nám od Techlandu podařilo získat Dying Light. Recenzi pro vás připravujeme.

Prostředí z Grim Fandango upraveno a vytvořeno v Unreal Engine 4. Na svědomí ho má Guillermo Moreno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama