Jednohubky k snídani - úterý 30. srpna
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 30. srpna

Jednohubky k snídani - úterý 30. srpna

Michal Burian

Michal Burian

15

Virtuální realita v Dead or Alive, dabérka Ellie chce být součástí The Last of Us 2, edice posledních dvou dílů Metal Gear Solid, vylepšení pro první Mafii, odhalení nové mapy a módu do Uncharted 4 a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Pro Dead or Alive Xtreme 3: Fortune vyjde 13. října spolu s PlayStation VR headsetem nová aktualizace. Ta do menu přidá položku VR Paradise a umožní v režimech Event Paradise, Gravure Paradise a Photo Paradise dívky pozorovat z různých úhlů, natáčet si je a dokonce se jich dotknout. Podívejte se:

Ashley Johnson, dabérka Ellie v The Last of Us, by byla ráda součástí druhého dílu tohoto povedené survival thrilleru od Naughty Dog.

Chcete si na novějším operačním systému zahrát první Mafii, ale vadí vám některé problémy? Pak vás odkážeme na fanstránku mafia.czech-games.net, kde najdete řešení nepřirozeného roztažení uživatelského rozhraní a blikajících stínů.

Dnes ve 20:00 bude Naughty Dog na Twitchi představovat novou multiplayerovou mapu a mód do Uncharted 4.

Balení her Metal Gear Solid V: Ground Zeroes a The Phantom Pain se začne v Japonsku prodávat od 10. listopadu, společně se všemi dodatečnými balíčky (je jich 39 + Metal Gear Solid Online). U nás by tato edice měla nést název Metal Gear Solid V: Definitive Experience, jak nedávno prozradil GameStop.

Tvůrčí celek Renegade Kid zavírá krám, spoluzakladatelé Jools Watsham a Gregg Hargrove budou ale nadále vyvíjet hry, každý si zakládá vlastní studio: Atooi a Infitizmo. Práva na jednotlivé značky, které v Renegade Kid vytvořili, si rozdělí. Všechny 2D hry, včetně Mutant Mudds série a Treasurenauts, se stanou majetkem firmy Atooi. Všechny dětské 3D hry, včetně řady Dementium a Moon Chronicles, dostane Infitizmo.

Xbox One verze ARK: Survival Evolved se v dohledné době dočká patche, který vylepší rozlišení a frekvenci snímků za sekundu. Uživatelské rozhraní bude v 1080p, zatímco herní svět a tvorové budou mít plné 3D vykreslování v 720p. Zvláštní rozhodnutí.

Příznivci nezávislých her by se rozhodně měli podívat na Humble Bundle, kde je pro něj připraven již sedmnáctý balíček.

Blizzard připravil aktualizaci Battle.netu, která umožní živé vysílání vašeho hraní. Překvapením ale je, že nebudete vysílat na Twitch nebo YouTube, ale na Facebook. Služba je zatím dostupná jen v USA, ale postupně by se měla rozšířit i do Evropy. Je zajímavé, že Blizzard šáhl po FB, když tituly WoW, StarCraft 2, Diablo 3, Overwatch, Hearthstone i Heroes of the Storm jsou nejvíce populární na Twitchi a YouTube.

Střílečka Battleborn představila nového hrdinu, velkou růžovou slepici. Ve hře se objeví už ve čtvrtek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama