Jednohubky k snídani - úterý 31. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 31. ledna

Jednohubky k snídani - úterý 31. ledna

Michal Burian

Michal Burian

11

Film Tomb Raider, fotky z Horizon: Zero Dawn, gambling v Team Fortress 2, X-COM: UFO Defense zdarma, CTE v Battlefieldu 1 a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Splatoon 2 bude mít singleplayerovou kampaň, stejně jako první díl, odhalil Broken Joystick. Odehrávat se má dva roky po jedničce. Na potvrzení Nintenda si musíme počkat.

Otce Lary Croft si v připravovaném filmu zahraje Dominic West, vidět jste ho mohli ve snímku 300: Bitva u Thermopyl z roku 2006.

Resident Evil 7 nejprodávanější hrou minulého týdne ve Velké Británii. Na druhém místě se umístilo GTA V, které pronásleduje Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue, FIFA 17 a CoD: Infinite Warfare.

Ve fotografickém režimu Horizon: Zero Dawn lze vytvářet velmi povedené screenshoty, jak ukazují snímky od samotných tvůrců. V editoru si můžete nastavit kameru, denní dobu a přidat různé efekty.

Úspěšně skončil vývoj plošinovky Yooka-Laylee. Nic nebrání tomu, aby 21. dubna vyšla na PC, PS4 a Xbox One. Vývojáři poděkovali fanouškům za podporu a financování na Kickstarteru. Později i Switch verze.

Valve v dohledné době zakročí proti gamblingu v Team Fortress 2, stejně jako před časem v Counter Strike: Global Offensive. Některé stránky se totiž po zákazu v CS zaměřily právě na předměty z Team Fortress 2, což Valve vadí.

V Japonsku se stává Nintendo Switch pomalu nedostatkovým produktem, již je zamluveno 80 procent kusů, které budou na den vydání - 3. března - na tamním trhu k dispozici. Celkově Nintendo plánuje během prvního měsíce do celého světa poslat dva miliony kusů.

Pamatujete si hru Prince of Persia: Warrior Within z roku 2004 a líbila se vám? Tak to byste měli vidět tenhle fanouškovský počin, jeden nadšenec převedl jednu scénu do Unreal Enginu 4.

Na Humble Bundle je zdarma k dostání jedna dobrá klasika - X-COM: UFO Defense. Tahle strategie spatřila světlo světa již v roce 1993.

EA chystá CTE pro PC verzi Battlefieldu 1. Jde o komunitní testovací prostředí, kde se bude testovat nový obsah. CTE bude dostupný pouze na PC, bylo i u Battlefieldu 4 a Battlefieldu Hardline.

Phantom Dust Remaster konečně vyjde, světlo světa má spatřit před červnovou E3, napsal Phil Spencer, šéf Xbox divize, na Twitteru. V plánu je Xbox One a Windows 10 verze.

V Japonsku je k dostání speciální limitovaná Emil edice konzole PlayStation 4 ve stylu Nier: Automata. V předobjednávkách ve verzích s 500GB i 1TB harddiskem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama