Jednohubky k snídani - úterý 31. října
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 31. října

Jednohubky k snídani - úterý 31. října

Michal Burian

Michal Burian

5

Prodeje Nintenda Switch, další odchod z BioWare, průměrné hraní s PSVR, dokončen vývoj SW: Battlefrontu 2, druhý díl World of Tanks nebo nová verze Brutal Doom.

Reklama

V pátek vyšla hned trojice zajímavých a očekávaných her. Ve Velké Británii si nejlépe vedl Assassin's Creed: Origins, který následuje Super Mario Odyssey a FIFA 18. Až na čtvrtém místě je Wolfenstein 2. Dále GT Sport, GTA V a Destiny 2. V UK se Origins prodává o pár kopií hůře než Syndicate z roku 2015, pravděpodobně za to může nárůst obliby v digitál.

Včera k večeru vyšla aktualizace PC verze Destiny 2, která odstranila požadavek na SSSE3. Ten bránil hráčům, kteří nemají procesory s touto podporou, v hraní hry.

Football Manager 2018 myslí na gaye. Ve hře budete moci zvolit, že jste gay. Pokud tak učiníte, získáte „hezký malý“ boost k prodejům zboží vašeho klubu.

Kanadské studio BioWare opustil Steven Gilmour, který u připravované akce Anthem zastával pozici vedoucího animátora. Gilmour pracoval v BioWare dlouhých 17 let, věnoval se Knights of the Old Republic, trilogii Mass Effect a Dragon Age: Inquisition.

Majitelé headsetu PlayStation VR v průměru hrají 25 minut, poté potřebují chvilku, aby se vzpamatovali a odpočinuli si. Pokud ale vyjde nějaká hodně zajímavá hra, tak se hraní výrazně prodlouží. U Resident Evil 7 to byla téměř hodina v kuse.

Společnost Nintendo odhalila prodeje konzole Switch. Hybrid mezi konzolí a handheldem zaujmul. Do obchodů po celém světě bylo do září 2017 posláno 7,63 milionů kusů a prodáno 27,48 milionů kusů softwaru/her. U 3DS je to 68,98 milionů kusů a 343,07 milionů her. Switch pomalu dotahuje neúspěšné Wii U.

To na Steamu je stále největší zájem o survival onlinovku Playerunknown's Battlegrounds. Assassin's Creed Origins se dostal na druhé místo a Wolfenstein II: The New Colossus na třetí. Na dalších místech GTA V, GOTY edice Zaklínače 3, Cuphead, Football Manager 2018 a Civilization VI.

Střílečka Star Wars: Battlefront 2 po vývojové stránce úspěšně dokončena, pochlubilo se na Twitteru studio Criterion Games, které společně s DICE a Motive na hře pracovalo. Battlefront 2 vyjde 17. listopadu.

První patch pro PC verzi Wolfenstein 2: The New Colossus je v betě. Řeší problémy se Steamem, s ním související zobrazení upozornění a přidává detekci ovladačů grafických karet.

Tento týden proběhne velký turnaj ve FIFA 18 pod záštitou EA. Kvalifikace na eWorld Cup začíná v pátek. Celosvětový turnaj má několik etap, kvalifikovat se může každý na základě výkonu ve FUT.

World of Tanks se řadí mezi nejmasivnější hry, jen na PC má podle Wargamingu přes 130 milionů hráčů. Nabízí se tak otázka, bude World of Tanks 2? Alex de Giorgio tvrdí že ne. Ve studiu totiž vidí World of Tanks jako službu, kterou mohou aktualizovat a rozšiřovat. Pokračování tak nemá pro Wargaming smysl.

Vyjde Halo: The Master Chief Collection na PC? V posledních dnech se o Windows verzi kolekce dost spekuluje. Za dohady může přímo Microsoft, ten na obalu Halo: The Master Chief Collection nově uvádí Xbox One a Windows 10. Podle komunitního manažera jde ale o chybu a obal byl krátce na to na produktové stránce aktualizován.

Brutal Doom se dostává na verzi 21, která přináší nové animace, multiplayer nebo PSX levely. Hráčům bude navíc umožněno řídit vozidla. Ty budou přidány do kampaně Extermination Day.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama