Jednohubky k snídani - úterý 5. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 5. ledna

Jednohubky k snídani - úterý 5. ledna

Michal Burian

Michal Burian

24

Nepovedené přání k novému roku s BioShockem, úspěch ARK, zájem o Windows 10, něco od tvůrců LittleBigPlanet, speedrun Falloutu 3 a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Správci anglického oficiálního twitterového účtu 2K se moc nepovedlo přáníčko do nového roku. Využil při něm obrázek z BioShocku, což spousta lidí brala, jako náznak možné kolekce pro PS4 a Xbox One, případně nový díl. Bohužel nic takového zatím nebude.

Survival onlinovku ARK: Survival Evolved si ve verzi pro Xbox One v předběžném přístupu stáhlo milion hráčů. Navíc hru denně hraje více hráčů než PC verzi. V příštích měsících budou další aktualizace.

Populární mod Darkest Hour: Europe 44-45 pro původní Red Orchestru se dočkal významného patche na verzi 6.0.0. PDF se seznamem změn má neuvěřitelných 18 stran.

Podle nezávislé analýzy je Windows 10 nainstalován na více než 164 milionech počítačích po celém světě. Microsoft ale vzápětí dodal, že W10 je na více než 200 milionech přístrojů.

Tvůrci LittleBigPlanet ze studia Media Molecule pro nás mají připravené nějaké vzrušujícího oznámení. Včera mělo studio výročí, založeno bylo 4. ledna 2006. Milník chtějí oslavit s fanoušky. Tak co to bude?

Pokud máte rádi speedruny, tak se jednomu podařilo proběhnout Fallout 3 za 14:54 minut, což je nový světový rekord.

Předobjednávky headsetu pro virtuální realitu Oculus Rift odstartují už 6. ledna. Zájemci budou moci nakupovat přímo na oficiálních stránkách. Cenu zatím neznáme, neměla by být ale přes 350 dolarů.

PC/Mac verze Minecraftu překonaly hranici 22 milionů prodaných kusů. Za posledních 24 hodin se prodalo téměř 14 500 kopií.

Novoroční trailer War Thunder shrnul obsah, který byl do MMO titulu přidán v průběhu minulého roku. Není toho málo: dohromady má War Thunder přes 450 letadel a 250 pozemních vozidel.

Lokalizační manažer v Comgadu dostal na svátky od CD Projektu Red dalších 14 000 nových slov do Zaklínače. Překlad druhého datadisku pojmenovaného O víně a krvi je v plném proudu.

Sam Lake trápí hráče čekající na Quantum Break. Takhle Xbox One exkluzivitu hrají ve studiu. A pro zajímavost, na blogu Microsoftu se píše, že jde o konzolovou exkluzivitu, což nahrává skutečnosti, že akce od autorů Alana Wakea dorazí také na PC (s určitým zpožděním).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama