Jednohubky k snídani - úterý 6. června
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 6. června

Jednohubky k snídani - úterý 6. června

Michal Burian

Michal Burian

18

Vychází kolekce Wipeout, vietnamská kožní klinika s logem Umbrella Corps, obrázek z Mount & Blade II: Bannerlord, nová edice Diabla 3, prodeje série Metal Gear, sleva na Dragon’s Dogma: Dark Arisen a další zprávičky.

Reklama

Vietnamská kožní klinika má velmi zajímavé logo, které hráčům připomíná Umbrella Corps z Resident Evil. Samotná klinika je překvapena, že jsou loga podobná. Prý je to jen náhoda. Zareaguje nějak Capcom? Na posledním obrázku je logo hry.

Tekken 7 se probojoval mezi nejprodávanější hry minulého týdne ve Velké Británii. Bojovka skončila na prvním místě a přeskočila Overwatch, Injustice 2, GTA V nebo FIFA 17.

Společnost Konami odhalila celkové prodeje značky Metal Gear. Dílo japonského designéra Hidea Kojimy dokázalo do konce března letošního roku prodat již 51,3 milionů kusů. V březnu 2016 to bylo 49,6 milionů. Uvidíme, jak se povede kooperativnímu survivalu Metal Gear Survive, ve kterém už Kojima nemá prsty.

Od 9. do 17. června se má minimálně v USA prodávat se slevou Slim model konzole PlayStation 4. Podle všeho má cena spadnout z 300 dolarů na 250 dolarů.

Ratingová komise ESRB odhalila dosud neoznámenou Diablo III: Eternal Collection, hodnocení pro dospělé. Naposledy vyšla Ultimate Evil Edition pro PS4 a Xbox One, zahrnula původní hru a všechny DLC. Vypadá to, že Blizzard s příchodem Rise of the Necromancer DLC chystá další edici.

Mount & Blade II: Bannerlord se v hratelné podobě ukáže příští týden na E3 v Los Angeles. Demo ukáže masivní bitvu se stovkami bojovníků. Krom toho vyjde několik gameplay videí. Zatím nový obrázek:

Na GOG.com se prodává Dragon’s Dogma: Dark Arisen, bez protipirátské ochrany. Za tohle RPG i s rozšířením Dark Arisen zaplatíte jen necelých 12 euro. Původní cena je 30 euro.

FIFA pro Nintendo Switch bude dost ořezaná, poběží na starém enginu (nikoliv Frosbite) a nezahrne příběhovou Cestu (anglicky The Journey Mode).

Dnes v pět hodin odpoledne našeho času proběhne speciální Pokemon Direct. Přímý přenos bude trvat osm minut a zaměří se na velké zprávy o Pokémonech. Sledovat ho můžete zde.

Survival onlinovka PlayerUnknown’s Battlegrounds si připsala nový osobní rekord, během 24 hodin ji v jeden moment hrálo 209 236 hráčů. Předtím to bylo 193 tisíc. Hra prodala již více než 2 miliony kopií a pravidelně je nejprodávanější hrou týdne na Steamu.

Trailer připomíná dnešní vydání WipEout Omega Collection, remaster dílů WipEout, WipEout Fury a WipEout 2048. Recenzi pro vás připravujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama