Jednohubky k snídani - úterý 6. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 6. ledna

Jednohubky k snídani - úterý 6. ledna

Michal Burian

Michal Burian

4

Kolik se prodalo AC: Unity a Rogue, nejprodávanější hry a filmy v UK za rok 2014, nové akční RPG od tvůrců Killzone možná letos, open beta Survarium, skin pro Bloodborne a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Podle serveru VGChartz, který shromažďuje informace z obchodů, se do 13. prosince 2014 prodalo 4 miliony kusů Assassin's Creed: Unity. Největší zájem byl o PS4 verzi, která tvoří 2,10 milionů Dále Xbox One s 1,64 miliony a PC s 290 tisíci kusů. Rogue mělo za stejnou dobu na PS3 a X360 prodat jeden milion kusů - 612 tisíc na PS3 a 360 tisíc na Xboxu 360. Jde jen o odhad, navíc VGChartz nemá ponětí o digitálních kusech. I přesto 4 miliony na Unity není špatné, když si vezmeme, jaké hra měla problémy.

• Gearbox Software slibují, že na vůbec prvním PAX South přinesou novinky o Borderlands a dalších připravovaných hrách. Akce se uskuteční 25. ledna a tvůrci Borderlands lákají řadu novinek a exkluzivních představení. Zatím nevíme, o co by mělo jít, pravděpodobně ale nové Borderlands, protože loňské The Pre-Sequel neměli tak úplně na starost.

Nejprodávanější hrou prvního lednového týdne byla ve Velké Británii střílečka Call of Duty Advanced Warfare, kterou následuje GTA V, FIFA 15, Far Cry 4, AC: Unity, The Crew, Destiny, WWE 2K15, DriveClub a Minecraft: Xbox Edition.

Níže si ještě můžete prohlédnout nejprodávanější filmy a hry v UK za rok 2014. Z her si nejlépe vedla FIFA 15 od EA Sports, která si jede vlastní ligu. Velký kus za ní je CoD: Advanced Warfare a Grand Theft Auto V.

Spekuluje se o tom, že zajímavé vypadající akční RPG Horizon od Guerrilla Games (Killzone) by mohl vyjít v průběhu tohoto roku. Naznačuje to tweet přímo od tvůrců.

Včera oficiálně začala veřejná beta online akce Survarium pro hráče z Evropy. Jde o free-to-play MMO FPS odehrávající se v blízké budoucnosti po masivní ekologické katastrofě. Více se dočtete zde.

Australský obchod EBGames odhalil exkluzivní skin, který získající jejich zákazníci při předobjednávce hardcore RPG titulu Bloodborne. Jmenuje se Fedora Messenger a vypadá přinejmenším zvláštně. Zlákal by vás ke koupi?

Novoroční předsevzetí pro fanoušky Xbox One.

Silent Hill: Downpour nečekaně zmizel z Xbox Live i PlayStation Network. Zatím není známo, proč se tak stalo. Vypršení licence to moc nevysvětluje, protože Silent Hill Collection je stále na PSN, stejně tak Silent Hill: Book of Memories (Vita), Silent Hill Origins (PSP), klasická PS1 verze Silent Hill i Silent Hill: Homecoming.

Tutoriál správného bránění ve FIFA 15. EA Sports učí hráče, jak mají ve FIFA 15 bránit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama