Jednohubky k snídani - úterý 6. září
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 6. září

Jednohubky k snídani - úterý 6. září

Michal Burian

Michal Burian

19

Soutěž Sony o PS4 a PS VR, Nintendo NX využije kazetky, šílenosti v GTA Online, jak to bude s hrami pro PS4 Neo a Xbox One Scorpio a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Stačí odpovědět na tři otázky a můžete s českou Sony vyhrát herní sestavu obsahující PlayStation 4, PlayStation VR a televizi Sony Bravia. Celková hodnota výhry je 63 224,99 Kč. Soutěž je určena pro aktivní členy PS Plus.

Korejská pobočka PlayStationu potvrdila, že 7. září v New Yorku na události PlayStation Meeting bude představena nová konzole PlayStation 4. Teď je jen otázkou, zda půjde o PS4 Slim nebo PS4 Neo. Možná obě verze. Přenos budete moci sledovat živě na Zingu od 21:00 našeho času.

NBA 2K17 je první hrou podporující HDR na Xboxu One S. Pokud máte televizi kompatibilní s HDR a Xbox One S, budete moci této nové funkce využít.

Shuhei Yoshidam, prezident Sony Worldwide Studios, tvrdí, že je těžké předpovědět, jak virtuální realita ve světě her dopadne. Je to prý těžší, než to u Sony bylo před uvedení prvního PlayStationu. I tak prezident doufá, že PlayStation VR budou mít do roku 2020 doma všichni majitelé konzole PlayStation 4. Dle jeho slov není headset PS VR učen pouze pro hry, ale i pro další zážitky.

Podle německého Amazonu by se měla s příchodem PS4 verze Rise of the Tomb Raider prodávat i sběratelská edice s cenou 99,99 euro.

S blížící se akcí PlayStation Meeting se množí další spekulací. Podle těch aktuálních má Rockstar na události Sony oznámit Grand Theft Auto VI. Co myslíte, je možné, že by k představení došlo tak brzy? Dle nás je pravděpodobnější spíše nová westernová akce Red Dead.

Nintendo NX využije kazety, nikoliv aktuální disky, potvrzuje dřívější spekulace The Wall Street Journal. Tak uvidíme, zda se Nintendo u své nové konzole vrátí k legendárním kazetám.

Jak nejlépe popsat hry pro PlayStation 4 Neo a Xbox One Scorpion? Milestone (Ride, Valentino Rossi: The Game, Sébastien Loeb Rally Evo, MotoGP 15) tvrdí, že tyto hry budou jako HD porty. A to z toho důvodu, že hry budou muset fungovat na staré i nové verzi konzolí.

Na filmové Uncharted si počkáme, premiéra v kinech nebude v červnu 2017, ale později.

Čtyři minuty ze šílených závodů Cunning Stunts v Grand Theft Auto Online.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama