Jednohubky k snídani - úterý 7. června
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 7. června

Jednohubky k snídani - úterý 7. června

Michal Burian

Michal Burian

10

Vývoj Mafie 3, další lokalizace, hry od Blizzardu s účtem Facebooku, maskot Kojima Productions, novinky na E3, vylepšená Forza Apex a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Vývoj Mafie 3 běží hladce, potvrzuje šéf designu Matthias Worch. Zaměstnanci studia Hangar 13 se nacházejí v závěrečné fázi vývoje a nepochybují o tom, že hru vydají 7. října. Na hře usilovně pracují týmy po celém světě, včetně Kalifornie a České republiky. Zatím se podívejte na rekapitulaci série od IGN.

Uskupení fanoušků Lokalizace.net včera dodělalo češtinu pro The Solus Project a dnes ji budou odesílat vývojářům, aby byla připravena s vydání hry. Zároveň upozorňují, že během testování došlo k problému s identifikačními čísly jednotlivých textů, které hra nebrala. Nebylo tak možné hru na sto procent otestovat. Někde ve hře se mohou zobrazovat anglické tituly. Do vydání by mělo studio vše napravit.

Španělský fotbalový klub Valencia CF hodlá investovat peníze do eSportu, stejně jako Wolfsburg, West Ham a Schalke. Valencie dnes představí hráče, kteří budou reprezentovat tým ve hrách FIFA, Hearthstone a Rocket League.

Do her od Blizzardu se bude dát brzy přihlásit s účtem na Facebooku, stejně tak budete mít možnost streamovat své hraní na sociální síť. Prvními hrami by koncem června měly být World of Warcraft, Hearthstone, Heroes of the Storm, StarCraft 2, Diablo 3 a Overwatch.

Studio Kojima Productions ukázalo tvář maskota. Seznamte se, tohle je Ludens.

Bethesda má na E3 oznámit nový remaster a Capcom exkluzivitu pro Xbox One, tvrdí insider Shinobi602. Hned poté se začalo spekulovat nad vylepšeným The Elder Scrolls V: Skyrim pro PS4 a Xbox One.

Nejprodávanější hry května na PlayStation Store: Unchared 4 (PS4), Grand Theft Auto V (PS3), GTA: Vice City Stories (PSV), Crash Bandicoot (PS One a PS2 Claccics) a Eclipse DLC pro CoD: Black Ops 3. Další příčky zde.

Po dlouhých 10 letech opouští Blizzard pan Jay Wilson - vedoucí vývoje Diabla 3 a podílel se také na World of Warcraft a zrušeném Project Titan. Předtím pracoval v Relicu na Company of Heroes a Warhammer 40,000: Dawn of War.

Takhle vypadá titulní obrázek expanze Apex pro Armu 3. Novinky se dozvíme během tohoto týdne a datum vydání bude odhaleno na PC Gaming Show na E3.

Hlavní scénárista Battlebornu opustil Gearbox Software. Aaron Linde pracoval ve studiu tři roky, předtím se podílel na Shadow of Mordor.

Střílečka Overwatch bude možná v budoucnu podporovat cross-platformové hraní mezi PS4 a Xboxem One. Mohlo by jít o jeden z prvních titulů. Zajímavé je, že Blizzard prozatím neuvažuje nad tím, aby PC hráči mohli hrát proti konzolistům, případně s nimi.

Ve fyzické sběratelské edici Hellblade: Senua’s Sacrifice nebude žádný disk, místo toho bude balení nabízet prý spoustu dobrot. Hru tak budete stahovat z internetu. Sběratelská edice bude teprve odhalena.

Telltale Games potvrzují: letos v létě Batman – The Telltale Series a během podzimu třetí sezóna The Walking Dead.

Titanfall 2 strhne pozornost na sebe a hráči nebudou zklamáni, věří v Respawnu. Pravda se ukáže již v neděli večer.

Konečně si ve Forza Motorsport 6: Apex můžete odemknout frekvenci snímků za sekundu a využít tak výkon svého počítače. Krom toho nová aktualizace přidala různé filtry, možnost sdílení screenshotů a samozřejmě i opravila různé chyby.

Nejprodávanější hry minulého týdne ve Velké Británii: Overwatch, Uncharted 4, Doom, FIFA 16, Dead Island: Definitive Edition, GTA V, Ratchet and Clank, The Division, CoD: Black Ops 3 a Homefront: The Revolution.

Odhalena evropská speciální edice Final Fantasy XV.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama