Jednohubky k snídani - úterý 7. února
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 7. února

Jednohubky k snídani - úterý 7. února

Michal Burian

Michal Burian

3

Halo 5: Guardians a Forza Motorsport 5 na Steamu? Assassin's Creed pro virtuální realitu, v Hearthstone možná dinosauři, Rainbow Six Siege nedostane nové módy nebo Frontier Developments připravují hru s licencí od Hollywoodu.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Podle náznaků by se nová expanze Hearthstone měla zaměřit na dinosaury, v životopise jedné dabérky se objevilo Lost Secrets of Un’Goro. V popisku jsou uvedeny karty Golakka Crawler, Pterodactyl, Anklesaur, Hydra a Brontosaurus.

Hry Halo 5: Guardians a Forza Motorsport 5 na Steamu? Důkazy v databázi Steamu nalezl renomovaný web SteamDB. Že by Microsoft své exkluzivity z Windows Store dal i na Steam, kde by eventuálně nebyla potřeba mít Windows 10? Názvy her jsou dokonce uvedeny v betě nového designu. Pátý díl Forzy Motorsport ovšem na PC nevyšel, pouze šestý díl v ořezané verzi Apex.

Na internetu se objevily obrázky naznačující speciální díl Assassin's Creed, který má být určen pro virtuální realitu. Hru má pohánět Unreal Engine 4 a dorazit má pro HTC Vive a Oculus Rift. Chybět nemá ani multiplayer.

Na Nintendo Switch vyjde FIFA 18, ovšem půjde o speciální verzi pro novou konzoli od Nintenda. V současné době není známo, zda to znamená zeštíhlenější port z hlavních platforem, případně port ze starších verzí.

Civilization VI pro Linux vyjde již 9. února. Dostupná bude na Steamu.

Tekken 7 si na harddisku PS4 vyžádá 45 GB volného místa. Pro Severní Ameriku je to o 3 GB méně, pravděpodobně z důvodu méně lokalizací. Tekken 7 vyjde v červnu na PS4, Xbox One a PC.

Rainbow Six Siege čeká několik významných vylepšení a aktualizaci přidávající nové mapy a operátory. Rozhodně nemáme očekávat nové herní módy, ujasnil kreativní ředitel Xavier Marquis pro PC Gamer.

Zaregistrovat se můžete do bety letošního dílu licencovaných závodů F1. Na platformě (PC, PS4 a Xbox One) bude pouhých 300 lidí. Testování by mělo začít na konci března, oznámil Codemasters.

Frontier Developments nepracují pouze na Elite: Dangerous a Planet Coaster, nově chystají ještě třetí projekt. Ten je založen na licenci od nejmenovaného hollywoodského studia. Podle slov výkonného ředitele Frontier je třetí franšíza dalším důležitým krokem k jejich růstu.

Resident Evil 7 stále nejprodávanější hrou týdne ve Velké Británii. Hitman v kompletní první sezóně debutoval na čtvrtém místě, přeskočila ho FIFA 17 a GTA V. Na desátém místě se umístila Mafia 3.

Na virtuální stage v Rock Band VR od Harmonix se budou moci hráči s Oculus Rift podívat 23. března za cenu 70 dolarů.

Nintendo na oslavu dokončení vývoje Zelda: Breath of the Wild uspořádali velkou párty v hotelu. Už nic nebrání tomu, aby hra 3. března na Switch a Wii U vyšla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama