Jednohubky k snídani - úterý 8. března
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 8. března

Jednohubky k snídani - úterý 8. března

Michal Burian

Michal Burian

23

20 procent z Uncharted 4, Flintstoneovi ve Far Cry Primal, Hitman s podporou DX12, update PS4, zrušení remaku Metal Gear Solid, možné datum vydání druhého datadisku do Zaklínače 3 a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

V jezeře Far Cry Primal naleznete dřevěné auto, easter egg na animovaný seriál Flintstoneovi.

Avalanche Studios odmítlo, že by pracovalo na PlayStation 4 verzi Rise of the Tomb Raider, jak se včera spekulovalo. Ve zdrojovém kódu sice studio bylo, stejně tak mělo na stránkách logo, ale týkat se to mělo Just Cause 3.

Hitman bude podporovat DirectX 12, dovolí lepší multithreading a lepší výkon.

Další expanze karetní hry Hearthstone má prý nést název Whispers of the Old Gods.

Nvidia vydala ovladače NVIDIA GeForce 364.47 WHQL, které jsou určeny pro hry The Division, Need for Speed a Hitman.

3.50 update PlayStationu 4 dovolí schovat upozornění o tom, že jste pořídili screenshot obrazovky/hry.

Pokud jste se zapojili do víkendové veřejné bety multiplayeru Uncharted 4, tak jste si vyzkoušeli zhruba 20 procent obsahu z plné verze. Rozhodně se nestane to, že by nějaká třída byla uzamknuta na určitou postavu. Zároveň došlo k potvrzení, že Nathan a Elena nemají dítě.

Facebooková stránka věnující se PlayStationu upozornila na netradiční stůl podobající se DualShocku. Chtěli byste ho doma?

Pro ty největší fandy...každopádně asi bych si to nenechal dát do bytu, možná kdybych stavěl dětský koutek, ale jako nápad (y)

Zveřejnil(a) Sony PlayStation CZ - GT Academy, Podpora, Akce, Rady hráčům s PS dne 7. březen 2016

Rocket League se daří i na Xboxu One, na konzoli od Microsoftu se netradiční titul může pochlubit milionem hráčů.

Nejprodávanější hrou minulého týdne ve Velké Británii byla akce Far Cry Primal, stejně jako v předchozím týdnu. Na druhém místě novinka The Legend of Zelda: Twilight Princess HD. Následuje PvZ: Garden Warfare 2, CoD: Black Ops 3 a FIFA 16.

Nástupce RollerCoaster Tycoon 3 s názvem Planet Coaster od Frontier Developments plánuje na březen testování alfa verze a po vydání bude podporovat fanouškovské modifikace.

Zaklínač 3: O víně a krvi podle polského obchodu GRYOnline vyjde již 26. dubna a s největší pravděpodobností bude obsahovat balíček gwintových karet nebo sběratelskou krabičku.

Odreagujte se u skladby z hlavního menu povedené adventury Life is Strange. Video má rovných 10 minut.

Shadow Moses, fanouškovský remake Metal Gear Solid s využitím Unreal Enginu 4, nebude. Tvůrce oznámil, že projekt nedokončí z důvodů ztráty kontroly.

Tekken x Street Fighter je stále ve vývoji, datum vydání ale Namco Bandai zatím neoznámilo.

Propuštění zaměstnanci Lionhead Studios nebudou mít o práci nouzi, solidaritu a pracovní pozice jim nabízí spousta studií, včetně Naughty Dog, BioWare, Sony Santa Monica, Guerrilla Cambridge nebo Q-Games.

To česká pobočka Sony zveřejnila obrázek s DualShockem 4 v těle místo srdce. „Měli jsme takový zvláštní šimravý pocit u srdce, tak jsme radši šli k doktorovi. Diagnóza zněla jasně: PlayStation v srdci!"

Měli jsme takový zvláštní šimravý pocit u srdce, tak jsme radši šli k doktorovi. Diagnóza zněla jasně: PlayStation v srdci! :)

Zveřejnil(a) PlayStation CZ/SK dne 7. březen 2016
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama