Jednohubky k snídani - úterý 8. srpna
Novinka Jednohubky k snídani - úterý 8. srpna

Jednohubky k snídani - úterý 8. srpna

Michal Burian

Michal Burian

3

Definitivní edice ReCore, podpora funkce amiibo u NBA 2K18, náznak Borderlands 3 a další zprávičky.

Reklama

Akční plošinovka ReCore (PC a Xbox One) se má začít prodávat v definitivní edici, odhalil předčasně rating PEGI. Že by oznámení za pár týdnů na Gamescomu?

Amiibo může v budoucnu podporovat spousta her. Jednou z nich by mělo být NBA 2K18, které bude zároveň první sportovní AAA hrou, kterou nevydalo samotné Nintendo. Podpora funkce amiibo je uváděna na eShopu u Switch verze NBA 2K18.

Komiksová střílečka Borderlands 3 by mohla vyjít v roce 2018 nebo 2019, naznačil generální ředitel Take-Two.

Společnost Konami hlásí uzavření dalšího partnerství, pro PES 2018 navázala spolupráci se španělským klubem Valencia CF. Pro nás to znamená, že fotbalisté tohoto klubu budou věrně zpracováni.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy je stále nejprodávanější hrou ve Velké= Británii. Už po páté za sebou, což z Crashe dělá PS4 exkluzivitu, která se nejdéle dokázala udržet na prvním místě v UK. Na druhém místě stálice v podobě GTA V. Následuje Fallout 4, Doom, Dishonored 2, Splatoon 2 a Battlefield 1.

Patch, který má Rainbow Six Siege připravit na třetí sezónu, má 26 GB na PC (v Ultra HD až 42 GB) a 15 GB na PS4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama