Jednohubky k svačině - čtvrtek 22. září
Novinka Jednohubky k svačině - čtvrtek 22. září

Jednohubky k svačině - čtvrtek 22. září

Michal Burian

Michal Burian

9

Adam Jensen z Deus Ex, Spec Ops a další hra zdarma, Island nebude ve FIFA 17, úspěch For Honor v alfě, nová hra od Square Enix a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/dopoledne/odpoledne/večer čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Pořadatelé Golden Joystick Awards se pro letošní rok rozhodli přilákat více hlasujících. Každý, kdo se zúčastní ankety s hlasováním o nejlepší hry roku, získá zdarma Spec Ops: The Line a Sid Meier's Pirates. Pokud navíc budete ochotni investovat €1, dostanete ještě další, nespecifikovanou hru. Jen pozor, instrukce ohledně vyzvednutí her vám přijdou na e-mail až v průběhu října.

Národní tým Islandu nebude ve hře FIFA 17, tamní svaz odmítl nabídku EA Sports na licenci za 15 tisíc dolarů. Fotbalový svaz Islandu se snažil vyjednat více peněz, to ale u EA neprošlo. Pokud jste předplatiteli EA/Origin Access, můžete si FIFA 17 již stáhnout a po dobu 10 hodin hrát.

Připadá vám Adam Jensen z Deus Ex jako sympaťák? Tak se radši moc nedívejte na screenshot z vývoje hry, který tvůrci Deus Ex: Mankind Divided zveřejnili na Twitteru.

Alfa For Honor dosud největším testem Ubisoftu. Středověká akce přilákala statisíce hráčů, kteří v průměru nahráli čtyři hodiny a 38 minut. Dohromady zaznamenali 5,8 milionu poprav.

Ta tajemná nová hra od Square Enix se podle všeho jmenuje Stormblood, alespoň takový název si společnost 30. srpna v Japonsku zaregistrovala jako ochrannou známku.

Konzole Xbox One S bude k dostání v bundlu s Minecraftem. Konzole bude v bílém provedení s harddiskem 500 GB.

Multiplayerová beta Call of Duty: Infinite Warfare pouze pro konzole PlayStation 4 a Xbox One, na PC se bohužel testovat nebude. Na PS4 beta začne 14. října. Poté se přidá Xbox One.

V Tokiu vypukl blázinec s chytáním pokémonů ve hře Pokémon GO. Na místo musela být povolaná policie, aby zvládla davy lidí. Další videa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama