Jednohubky k svačině - čtvrtek 3. prosince
Novinka Jednohubky k svačině - čtvrtek 3. prosince

Jednohubky k svačině - čtvrtek 3. prosince

Michal Burian

Michal Burian

24

Obrázek z Mafie 3 a Rise of the Tomb Raider, Civilizace pro PSV, socha Proroka, Hideo Kojima bude moci začít mluvit, obsah pro Batmana a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Fanoušci Rise of the Tomb Raider mohou začít studovat první screenshot z prémiového DLC nazvaného Baba Yaga. Ten přinese novou hrobku a další dobrodružství Lary Croft. Více uvidíme během Game Awards - 4. prosince ve 2:30 ráno našeho času.

26. ledna příštího roku pro handheld PlayStation Vita vyjde strategie Civilization Revolution 2 Plus. Dříve byla tato hra jen na mobilech a tabletech s iOS a Androidem.

Od zítřejšího dne začnou předobjednávky limitované sochy Proroka z Crysis. Cenu zatím nemáme, dostupná by měla být v roce 2016.

Mobilní World of Tanks Blitz se podívá na mobilní zařízení, tablety a počítače s operačním systémem Windows 10. Všichni hráči na W10 budou moci soupeřit proti sobě, stejně tak proti hráčům s iOS/Android verzí. World of Tanks Blitz má přes 35 milionů stažení. W10 verze se máme dočkat brzy.

Dabérka Donna Burke potěšila příznivce japonského designéra Hidea Kojimy. Nechala se slyšet, že brzy máme znát, co Kojima plánuje. Dle dřívějších zpráv má smlouva Kojimy s Konami skončit letos v prosinci. „Nucená“ dovolená tak skončí a tvůrce Metal Gear Solid bude moci konečně promluvit.

A další osamocený obrázek, tedy artwork ukazující zahradní čtvrť z Mafie 3.

Nejprodávanější hrou minulého týdne ve Velké Británii byla kupodivu FIFA 16. Následuje CoD: Black Ops 3, Star Wars: Battlefront, Fallout 4, Uncharted kolekce a GTA V.

Pro PES 2016 dnes vyšel Data Pack 2. Jde o bezplatnou aktualizaci přidávající 52 nových tváří hráčům (Fernando Torres, Jamie Vardy, Aleksander Mitrovic, Julian Draxler, Kevin de Bruyne) nebo nové mezinárodní dresy pro Německo, Itálii a Španělsko.

Hráči Batman: Arkham Knight si zase mohou zdarma stáhnout balíček, který přidává skin pro Batmana a Batmobil ve stylu filmu Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti.

Včera jsme vás v jednohubkách informovali, že potichoučku vyšla PS3 verze GTA: San Andreas na PS Store. Slavomir Mjakis nás upozornil na video, kde si někdo 2. prosince rozbalil krabicovou PS3 verzi této legendy.

Bethesda vydala beta PC patch verze 2.1.37 pro Fallout 4, který opravuje obecné problémy s pamětí a řeší stabilitu hry, stejně tak opravuje problém, kdy hráči uvízli v terminálech. Pokud máte na Steamu zapnutou účast v betaverzích, můžete si aktualizaci stáhnout.

22. listopadu to bylo 10 let od vydání konzole Xbox 360. Český Microsoft nám tuto událost připomněl povedenou infografikou. Z té se dozvíme, že hráči odemkli 26 miliard achievementů, nahráli 472 miliard bodů skóre a strávili při hraní her přes 13 milionů let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama