Jednohubky k svačině - pátek 27. května
Novinka Jednohubky k svačině - pátek 27. května

Jednohubky k svačině - pátek 27. května

Michal Burian

Michal Burian

18

Pokračování Far Cry 3: Blood Dragon, zájem o Overwatch v ČR, Mafie 3 na E3, tvůrce Monkey Island chce získat práva na pokračování, za měsíc oznámení nových konzolí, červnové PS Plus hry, soutěž Microsoftu a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Oznámí Ubisoft za měsíc na E3 pokračování Far Cry: Blood Dragon? Michael Beihn (hlas Rexe Power Colta) napsal na Twitteru, že nahrával dialogy pro Blood Dragon 2. Potom svůj tweet smazal.

Martin Schovanec, spolumajitel Xzone.cz, se na Twitteru pochlubil, že o datadisk O víně a krvi k Zaklínači 3 je ohromný zájem. Připomíná mu sérii Sims ve své největší slávě. Overwatch už tak populární není, když střílečku srovnáme s jinými tituly od Blizzardu. I tak patří mezi hlavní hity měsíce.

Mafia 3 bude mít svou premiéru na E3. 12. června se dočkáme nových gameplay záběrů a traileru. Návštěvníci výstavy v Los Angeles si budou moci hru zahrát a vyzpovídat vývojáře ze studia Hangar 13.

Tvůrce Monkey Island, Ron Gilbert, požádal Disney, aby mu prodali práva na značky Monkey Island a Maniac Mansion. Rád by vytvořil pokračování.

Americký řetězec GameStop očekává, že za měsíc na E3 dojde k oznámení nových konzolí a klíčových titulů.

Další díl střílečky Halo má vyjít také na PC (pro Windows 10), tvrdí nepotvrzené informace Kotaku. Naznačovat to má úmysl Microsoftu vydat Halo Wars 2 a Sea of Thieves pro Windows 10.

Major Nelson ukázal modifikace v Xbox One verzi Falloutu 4, konkrétně čtyři mody, které na konzoli běží.

Závody The Crew slaví 5 milionů hráčů. Ubisoft s Ivory Tower prozradili řadu easter eggů. Už se ale nepochlubili, kolik kusů se nakonec prodalo.

Ready at Dawn (The Order: 1886 a God of War: Ghosts of Sparta) chystají na příští týden oznámení své nové hry. Partnerem tohoto projektu není Sony, ale obchod GameStop. Krom toho chystají tvůrci The Order: 1886 ještě něco dalšího. GameStop bude vydávat i Song of the Deep od Insomniac Games a dosud neoznámené tituly od Frozenbyte a Tequila Works.

SSX přidáno na seznam zpětně kompatibilních Xbox 360 her pro Xbox One. Snowboardingová hra se přidala k titulům jako XCOM: Enemy Unknown nebo DuckTales: Remastered.

Microsoft uspořádal soutěž o speciální model konzole Xbox One s gamepadem ve stylu Overwatch. Stačí odpovědět na jednu otázku, týká se Overwatch.

Předplatitelé PlayStation Plus mají v červnu dostat NBA 2K16 a Gone Home na PS4, zatím jde o nepotvrzené informace z emailu, který přišel některých uživatelům PSN.

Mezeru mezi prvním a druhým Dishonored překlenou komiksy a romány. Půjde o čtyři série, první vyjde 3. srpna, další tři v průběhu září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama