Jednohubky k svačině - pondělí 30. května
Novinka Jednohubky k svačině - pondělí 30. května

Jednohubky k svačině - pondělí 30. května

Michal Burian

Michal Burian

9

Kompletní edice nejnovějšího Batmana, tvůrce No Man’s Sky řeší nepříjemnosti, balení Dead Island Definitive Collection, skladba z Deus Ex: Mankind Divided a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Warner Bros potichu chystá Game of the Year edici Batman: Arkham Knight, odhalil předčasně německý Amazon. GOTY edice obsáhne původní hru společně se všemi dodatečnými balíčky. V prodeji by měla být od 28. července 2016. Dočkáme se oznámení v polovině června na E3?

Za měsíc na E3 bude hratelná strategie Halo Wars 2 od tvůrců Total War. Vyjít má na Xbox One a PC s Windows 10.

Fanoušci ambiciózní hry No Man’s Sky nenesou dobře odklad z června na srpen. Někteří se dokonce uchylují k tomu, že vyhrožují smrti jejímu tvůrci. Sean Murray v posledních dnech řeší nejen vývoj No Man’s Sky, ale i bezpečnost svého týmu. „Kanceláře Hello Games vypadají jako dům z filmu Sám doma“, dodal Murray.

V krabičce PlayStation 4 verze Dead Island Definitive Collection je pouze jeden disk s hrou Dead Island, Dead Island Riptide je formou kódu, titul musíte stáhnout z PSN. Přitom u Xboxu One je vše.

Tvůrci Deus Ex: Mankind Divided zveřejnili hudební doprovod nedávno vydaného 101 Traileru. Poslechnout si ho můžete na serveru SoundCloud.

Společnosti EA a PepsiCo uzavřely spolupráci mezi produkty Mountain Dew a Titanfall 2. Každá láhev tohoto energetického nápoje bude obsahovat kód, který vám v Titanfallu 2 dvojnásobí zisk zkušenostních bodů.

Takle vypadá české balení Zaklínače 3: O víně a krvi (naše recenze).

Čínský Tencent investuje do Paradox Interactive, kupuje pět procent akcií. Tencent vlastní podíli i ve firmách Activision Blizzard, Riot Games nebo Epic Games.

Primal je dalším titulem z PS2, který dorazí na PlayStation 4. Stane se tak zítra.

27. července se vypnou servery hry Sonic Runners. Důvody neznáme.

Drony se v dnešní době dají využít k mnoha věcem. Třeba i k vytvoření funkčního Combine skeneru z Half-Life 2, který dokáže probudit nejednu vzpomínku na starou legendu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama