Jednohubky k svačině - pondělí 6. listopadu
Novinka Jednohubky k svačině - pondělí 6. listopadu

Jednohubky k svačině - pondělí 6. listopadu

Michal Burian

Michal Burian

20

Superman od tvůrců série Batman Arkham, prodeje a problémy Call of Duty: WWII, vylepšení AC: Origins a Evil Within 2, Blizzard o remasterech Diabla 2 a Warcraftu 3 a další zprávičky.

Reklama

Rocksteady Studios (tvůrci série Batman Arkham) mají tento týden odhalil svůj nový projekt, ve kterém využijí licenci Supermana. S informací přišel ComicBook, který se dozvěděl, že Game Informer má připravené exkluzivní preview. Rocksteady mají na hře pracovat od roku 2014-2015 a má jít o velký titul s množstvím detailů.

Příští víkend bude opět zdarma k vyzkoušení For Honor od Ubisoftu, a to na PC, PS4 a Xboxu One od 8. do 12. listopadu. Pre-load pro PC a PS4 bude spuštěn zítra, Xbox hráči podle všeho nebudou mít možnost hru v předstihu stáhnout.

Konečně známe datum vydání PS4 verze Planet of the Apes: Last Frontier. Hra vyjde 21. listopadu a zahrne podporu systému PlayLink od Sony. To znamená, že až čtyři hráči se mohou připojit pomocí DualShocku 4 nebo přes svůj mobil/tablet s iOS/Android.

Hororová detektivka The Evil Within 2 dostala patch, který přidává podporu pro PlayStation 4 Pro a Xbox One X. Na nejvýkonnějších konzolích si hru můžete užít ve vyšším rozlišení nebo s lepší frekvencí snímků za sekundu. Výběr je na vás.

Vypadá to, že Blizzard plánuje Mac verzi Overwatch.

Assassin’s Creed: Origins dostal 1.0.3 patch, který kromě oprav a vylepšení hry, přidává i podporu HDR pro Xbox One S a PS4/Pro. Zároveň přináší vylepšení pro Xbox One X, včetně 4K.

I minulý týden se na Steamu nejlépe prodával PlayerUnknown's Battlegrounds. Následuje Call of Duty: WWII, Assassin's Creed Origins, GTA V, Zaklínač 3 v GOTY edici, Football Manager 2018 a Counter-Strike: Global Offensive.

PlayStation VR střílečka Farpoint dostane s patchem 1.08 nový herní mód Versus, který umožní hráčů, aby hráli proti sobě, hezky jeden na jednoho.

17. listopadu vyjdou motokrosové závody MXGP3 na Nintendo Switch.

Proč Blizzard neudělá remaster Diabla 2 a Warcraftu 3? Senior producent Peter Stilwell na BlizzConu pro PCGamesN vysvětlil, že nejprve musejí dodělat a vylepšit původní verze her. Kupříkladu Warcraft III má problémy s mapami. Jen pár jich je skutečně oblíbených, zatímco zbývající nikdo nehraje. U Diabla 2 jde zase o hratelnost.

Call of Duty: WWII se prodává o 57 procent lépe než sci-fi střílečka Infinite Warfare z roku 2016. Vyplývá to ze zprávy UK trhu za minulý týden, kde nové CoD obsadilo první příčku. Následuje Assassin's Creed Origins, FIFA 18, Super Mario Odyssey, GT Sport, Wolfenstein 2 a Forza 7.

S prodeji, podle všeho, může být Activision spokojen, Call of Duty: WWII ale trápí problémy. O víkendu servery pořádně nefungovaly, což vyústilo v dočasné omezení režimu Headquarters, který je zapnut jen pro singleplayer bez žebříčků.

Před pár lety to byla velká kauza. Jistě si vzpomenete, jak Ubisoft na E3 prezentoval Watch Dogs. Když za pár let hackerská akce vyšla, s ukázkou na E3 neměla výsledná verze moc společného. Opakuje se to samé u Assassin's Creed: Origins? Video porovnává červnovou prezentaci na E3 z Xbox One X a finální verzi z PS4 Pro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama