Jednohubky k svačině - středa 1. listopadu
Novinka Jednohubky k svačině - středa 1. listopadu

Jednohubky k svačině - středa 1. listopadu

Michal Burian

Michal Burian

2

Komiks Bloodborne, PS4 Pro podpora u Metal Gear Solid V, zajímavý rok pro majitele PS4, aktualizace FIFA 18, prodeje Super Mario Odyssey a další zprávičky.

Reklama

Super Mario Odyssey se velmi dobře prodává. Za pouhé čtyři dny tohle dobrodružství stihlo prodat dva miliony kopií. Přitom vyšlo pouze na Switch. Brzy nejspíš dotáhne The Legend of Zelda: Breath of the Wild, která je na 4,7 milionech kusů. V pražském metru je navíc na Super Mario Odyssey reklama.

Vývojáři her, které jsou určeny pro dospělé, bojují s Valve, respektive Steamem z důvodu cenzury. Valve jim odmítá zveřejňovat na Steamu informace o necenzurovaných updatech do jejich her.

Vyšel nových patch pro Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain a Ground Zeroes. Patch přináší dlouho očekávanou podporu pro PS4 Pro. Umožňuje hrát Metal Gear Solid 5 ve vyšším rozlišení (4K) nebo při 1080p rozlišení dosáhnout lepšího výkonu.

Finanční výsledky Konami jsou uspokojivé. Společnost je v plusu. Za posledních šest měsíců zaznamenalo Konami meziroční nárůst zisků o 40 procent na 17,2 miliardy jenů, což je 152 milionu dolarů. Celkové tržby jsou 115,4 miliardy jenů (1,02 miliardy dolarů). Hodně pomohlo PES 2018 a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Na standardní PS4 půjde remake Shadow of the Colossus při 30fps, zatímco na PS4 Pro dosáhne hra na 60fps v rozlišení 1080p a na 30fps ve 4K.

Společnost Electronic Arts minulý týden vypla servery her Burnout Crash! a Burnout Revenge.

FIFA 18 obdržela velkou aktualizaci, která přidává nové funkce a hlavně opravuje spoustu chyb, včetně Ultimate Teamu.

Everybody’s Golf je první PlayStation hrou, která vyšla na iOS a Android. Za krátkou dobu zaznamenala velký zájem, hra má přes 4 miliony stažení. To by se Everybody’s Golf mohl dostat i do Evropy a USA.

Série Persona má na kontě 8,5 milionu prodaných kusů. Od roku 1996 vyšlo celkem 13 edic. Série Yakuza (poprvé v roce 2005) je na počtu 10,5 milionu kusů, ale má 75 různých edic.

Chcete si koupit starší hry a ještě udělat něco dobrého? Tak to se podívejte na Humble Jumbo Bundle 10, který přináší Grey Goo Definitive Edition, Oddworld New 'n' Tasty, Prototype 2, How to Survive 2 a další hry za pár euro.

Příštích 12 měsíců bude zajímavějších než předešlý rok, tvrdí prezident Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios a odkazuje na hry, které jsme mohli vidět během tiskové konference v Paříži, včetně God of War, Detroit: Become Human, remake Shadow of the Colossus, Spider-Man, The Last of Us Part 2 nebo Ghost of Tsushima.

V únoru příštího roku vyjde první díl komiksu Bloodborne - The Death of Sleep. Za komiksem stojí Ales Kot (Generation Gone, Zero, Secret Avengers), zatímco o podobu se postaral umělec Piotr Kowalski, který ilustroval knihy Wolfenstein a Dark Souls.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama