Jednohubky k svačině - středa 2. prosince
Novinka Jednohubky k svačině - středa 2. prosince

Jednohubky k svačině - středa 2. prosince

Michal Burian

Michal Burian

21

Puzzle s Triss, komiks Deux Ex, Star Citizen pro Xbox One, GTA: San Andreas na PS3, Game Awards 2015 nebo adventní kalendář pro tankisty.

Reklama

Dneska si dáme poněkud netradiční jednohubky, nevychází ráno, jak jste zvyklí, ale odpoledne.

Na Xzone.cz si za 699 Kč můžete koupit puzzle Triss ze Zaklínače 2 - čeká na vás svůdná puzzle skládačka obsahující 1500 dílků. V balení navíc naleznete plakát o rozměru 85 x 58 cm.

Deus Ex Universe konečně dostává první slibovaný příběh odehrávající se v samotné Praze. Eidos Montreal a Titan Comics oznámili vydání prvního čísla nové komiksové série na únor 2016.

Po nutné údržbě jsou servery Bloodborne opět funkční a hráči si mohou užívat multiplayeru.

Star Citizen se začíná portovat do DX12. Dočkáme se oznámení verze pro Xbox One?

Grand Theft Auto: San Andreas se bez fanfár objevilo na PSN ve verzi pro PS3. Před rokem udělal Rockstar to samé u Xbox 360 verze. Hru koupíte za 429 Kč. V PS3 verzi jsou trofeje a další vylepšení, stejně jako u X360.

Bojovka Dead or Alive Xtreme 3 byla oficiálně potvrzena pouze pro Asii, k nám se oficiální cestou nedostane, a to i přesto, že se v Asii bude prodávat verze lokalizovaná do angličtiny.

Po dvou měsících vyšla další aktualizace pro Gran Turismo 6 o velikosti 35MB, která opravuje chybu v dříve pozastaveném šampionátu v režimu Kariéra. Dočkáme se na Vánoce nějakého nového auta?

Speciálními hosty Game Awards 2015 budou hvězdy, jako Mark Hamill ze Star Wars, NBA legenda Shaquille O’Neal a herec Kiefer Sutherland (Big Boss v Metal Gear Solid V).

Hráči LittleBigPlanet 3 si budou moci v prosinci koupit kostýmy z Doctor Who - Twelfth Doctor, Clara Oswald, Half Face Man a Skovox Blitzer.

Sony do služby PlayStation Now (zatím není dostupná u nás) přidala hry Borderlands, Borderlands 2, BioShock a BioShock 2.

Společnost Wargaming připravila adventní kalendář pro World of Tanks. Stačí navštívit speciální stránky a každý den otevřít okénko, získat můžete vzácné tanky, sběratelské předměty a slevy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama